Profesyonel Analist: Altın Fiyatları Kısa ve Uzun Vadede Bu Seviyeleri Vuracak!

gold ani 1610687060
gold ani 1610687060
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatları düşüş moduna girdi ve 1.790 dolara kaydı. Commerzbank analistleri ise piyasaları yorumlayarak kritik seviyeleri belirledi. Birlikte bu seviyeleri inceleyelim…

Karen Jones: Altın fiyatları kısa ve uzun vadede bu seviyeleri hedefliyor!

Altın piyasası tekrar düşüş trendine girdi ve fiyatlar kritik 1.800 dolar seviyesinin altına geriledi. Commerzbank FICC teknik analiz araştırma ekibi başkanı Karen Jones, altın’ın 20 günlük hareketli ortalamada durduğunu ve yakın gelecekte konsolide olmaya başlayacağını söyledi. Halen Karen Jones, XAU/USD’nin uzun vadede 1.960 seviyelerine ulaşmasını bekliyor. Karen Jones konuya yönelik şu yorumlarda bulundu:

Altın fiyatları, kısa süre önce 1.834,52 dolardaki 20 günlük hareketli ortalamaya yükseldi ve başarısız oldu ve ardından satıldı ve yakında konsolide olması muhtemel. İlk destek, 1.748 dolarlık 2019-2021 yükseliş trendi çizgisinin önünde 17.91,45 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu seviyenin üzerinde, uzun vadeli yükseliş trendimizi sürdüreceğiz. Ancak sürekli bir toparlanma olmaması endişe verici… Ralli, 1.836 dolarda 20 günlük MA’dan ilk direnci ve 4 Haziran seviyesi 1.857,25 dolarda en düşük direnci bulacak. Uzun vadede, 1.959/65 dolarlık Kasım 2020’nin yükseğini ve 2021’in yüksek seviyelerini hedeflemeye devam ediyoruz.

Altın veya Bitcoin: Paranızı Nereye Park Edebilirsiniz?

Goldman Sachs analistleri, altın’ın önümüzdeki aylarda 2.000 dolara ulaşmasını bekliyor

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Goldman Sachs analistleri de kısa süre önce altın tahminlerini paylaştı. Goldman Sachs analistleri, emtiaların son satışların ardından “sert bir şekilde toparlanmasını” beklerken, altın’ın önümüzdeki aylarda 2.000 dolara ulaşmasını bekliyor. Bankacılık devinin analistleri, “Yayılan delta varyantı nedeniyle yaygın bir şekilde karantina önlemleri alınmadığı sürece emtialar keskin bir şekilde toparlanacak” ifadelerini kullandı. Analistler, konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Yaygın bir şekilde karantina olacağını beklemeyin. Birçok yerde karantinaya girilse bile, geçmiş deneyimlere bakıldığında, hızlı geri dönüşü altı ila sekiz hafta içerisinde geciktirir. 3, 6 ve 12 aylık süreçte altın fiyatının 2.000 dolar olacağını tahmin ediyoruz.

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla altın tahmini için “2 Analist: Altın Fiyatı Yakında Bu Seviyelere Kayabilir! isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Profesyonel Analist: Altın Fiyatları Kısa ve Uzun Vadede Bu Seviyeleri Vuracak!

Yorumlar kapalı.