Milyarder Bitcoin Eleştirmeni, Kripto Para Aldı! Peki Hangisi?

hero image stockmarket 371441
hero image stockmarket 371441
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevrimiçi aracılık öncüsü Thomas Peterffy Çarşamba günü CNBC’ye kripto para birimlerine yatırım yaptığını söylerken, bu varlık sınıfının uzun vadeli geleceğine ilişkin şüphelerini dile getirdi. İşte Peterffy’nin açıklamaları…

Peterffy: Kripto para birimlerinin geçerli bir piyasa olacağını düşünmüyorum, ama küçük bir ihtimal var

CNBC röportajında Thomas Peterffy, “Ben bile kriptoya biraz para yatırdım – çünkü bunun geçerli bir pazar olmayacağını düşünsem de, baskın bir para birimi olması için küçük bir şans olduğunu düşünüyorum,” ifadelerini kullandı. Interactive Brokers’ın milyarder kurucusu ve başkanı, “oranlara oynamalısınız” dedi. Hangi kripto para birimine veya kripto para birimlerine sahip olduğunu belirtmedi.

Hazine Bakanı, SEC, FED ve CFTC Kripto Paralar İçin Toplandı! İşte Konuşulanlar...

Açıklamalar, Interactive Brokers’ın yaz sonuna kadar kripto para ticaretini başlatmaya hazırlanırken geldi; bu, e-broker’ın daha sofistike müşterilere hizmet etme konusundaki itibarı nedeniyle dikkate değer bir hareket olarak görülüyor. Peterffy daha önce, özellikle 2017’de CME Bitcoin vadeli işlemlerini başlatmaya hazırlanırken, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e şüpheyle yaklaşıyordu.

Peterffy, kripto yatırımcılarını uyarmıştı

O zaman, Peterffy CNBC’ye, Bitcoin ve diğer kripto paralarla ticaret yapmak isteyen insanlarla bir sorunu olmadığını söyledi, ancak “Bitcoin ve diğer kripto paraların federal düzenlemelerle gerçek ekonomiye bağlanması” konusunda uyarmıştı. Interactive Brokers’ın yaklaşan kripto ticareti lansmanı ile ilgili olarak Peterffy, kripto paralara yatırım yapabilmek için “müşterilerimizden birkaçının ilgi gösterdiğini” söyledi “ve bunu tamamen anlıyorum,” diye ekledi.

Endişe Büyüyor: Bu Altcoin Bir Ponzi Mi?

Kripto topluluğundaki birçok kişi, Bitcoin’i uzun vadeli bir değer deposu olarak görüyor ve Blockchain tabanlı kripto paralarla birlikte geleneksel finansal sistemi bozma yeteneği konusunda iyimserliklerini ifade ediyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Twitter ve fintech firması Square’in milyarder CEO’su Jack Dorsey, Çarşamba günü erken saatlerde Bitcoin’in “dünya barışının yaratılmasına yardımcı olmasını” umduğunu söyledi.

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 1.8 oranında artarak 31.950 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Coin, sabah saatlerinde 32.500 doların üzerine çıkmıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Milyarder Bitcoin Eleştirmeni, Kripto Para Aldı! Peki Hangisi?