Ripple Balinaları Borsalara XRP Yığıyor! “Bu Seviyelere Düşebiliriz”

91748793 l scaled 1
91748793 l scaled 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain üzerindeki işlemleri paylaşan bir platform olan Whale Alert, geçtiğimiz günde Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp’e yaklaşık 220 milyon XRP tokeninin aktarıldığı iki işlem gerçekleştirildiğini ortaya çıkardı. Bu sırada bir kripto para analisti, XRP’ye yönelik yorumlarını paylaştı.

Bitstamp’e 219.3 milyon XRP aktarıldı

Whale Alert’e göre Bitstamp önce 19 milyon, daha sonra 200 milyon olmak üzere 219 milyon XRP’lik bir transfer aldı. Bithomp tarafından sağlanan işlemlerin detayları, her iki seferde de transferlerin ABD merkezli kripto borsası Uphold tarafından yapıldığını gösteriyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce, 84.3 milyon XRP, Bybt tarafından Binance’e taşınmıştı. Ayrıca Coinbase, cüzdanları arasında 83 milyon XRP’lik aktarım gerçekleştirmişti.

Ripple Balinaları, Binance'e Onmilyonlarca XRP Boşalttı!

XRP, transferler açısından hareketlilik yaşarken, yazım sırasında 0.57 dolardan el değiştiriyor. Son 24 saatte yüzde 3.9’luk bir artış elde eden altcoin’in yükselişinin arkasında, Bitcoin’in ivme kazanması olabilir. Ancak, teknik açıdan bakıldığında XRP için sırada neler var? İşte, kripto analisti Saif Naqvi’nin yorumları…

Analist: Bu seviyeler görülebilir

Kripto para analisti Naqvi, XRP’nin 19 Mayıs’taki yüzde 33’lük düşüşünden bu yana sürekli düşüş sinyalleri verdiğine dikkat çekiyor. Sürekli satış baskısının, davanın Aralık ayı sonunda açıklanan SEC davasından bu yana ilk kez Haziran ayı sonunda fiyatını 200-SMA’nın (basit hareketli ortalama (yeşil)) altına çektiğini vurguluyor. Hatta, piyasadaki şiddetli düşüş koşullarının altını çizen bir formasyon olan “death cross”un da grafiklerde görüldüğünü belirtiyor.

Ünlü Avukat, Ripple ve SEC Anlaşması İçin Tarih Verdi

Analiste göre XRP’nin fiyatı, önümüzdeki günlerde bir kırılma yaşamaya karşı savunmasız kalmaya devam ediyor. Görünür aralığın 0.45-0.43 dolar arasında olduğuna ve uzun süreli bir düşüş durumunda coin’in bir sonraki hedefi olabileceğine dikkat çekiyor. Öte yandan Göreli Güç Endeksi’nin piyasadaki aşırı satım koşullarını vurguladığını belirtip, bunun daha önce fiyatta yüzde 40’lık bir artışı tetiklediğini vurguluyor.  Analist, boğaların 0.509 dolarda kayıpları durduramaması durumunda XRP’nin yüzde 15-16 oranında daha düşüş yaşayabileceğini söyleyerek analizini tamamlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ripple Balinaları Borsalara XRP Yığıyor! “Bu Seviyelere Düşebiliriz”