İşte Epik DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

electronic resources800
electronic resources800
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com olarak analizleri paylaştığımız kripto para trader’ı Justin Bennett, 4 altcoin projesi için epik fiyat beklentilerini açıkladı. Analist BNB ve DOGE için alım yağacağı seviyeleri açıklarken, VET’te bir patlama beklediğini bildirdi. Bu arada asıl haberler, FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’ın NFT’ler hakkında yaptığı açıklamalarla geliyor. Hızlıca altcoin analizleriyle başlayıp, NFT piyasasının son durumuyla bitiriyoruz…

Justin Bennett BNB ve bu 3 altcoin’i takip ediyor

Popüler kripto trader’ı Justin Bennett, kripto piyasaları aşırı genişleme belirtileri gösterdiği için Dogecoin (DOGE), Binance Coin (BNB) ve Polkadot’u (DOT) takip ettiğini söylüyor. Bennett, 63.900 Twitter takipçisine, kısa vadeli zaman diliminde simetrik bir üçgen oluşturduğu için memecoin DOGE için olası kısa vadeli yükseliş ve düşüş senaryolarını açıklıyor. Dogecoin’in “yeniden ilginç görünmeye başladığını” söyleyen analist, şu seviyelerde alım yapacağını bildiriyor:

Bu bozulursa, bir miktar fiyat hareketi onayı olması koşuluyla tekrar 0.26 dolardan satın almayı düşünebilirim. Ayrılık 0.40 doları hedefleyecektir.

DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

Justin Bennett’in Binance Coin (BNB)’den beklentisi 530 dolar

Kripto trader’ı ayrıca, fiyat hedefini tutturmak için kilit bir direnç seviyesinin üzerinde kalması gerektiğini söylediği kripto borsası Binance’in yardımcı token’i Binance Coin (BNB)’e de bakıyor. Beklediği seviyeler şu şekilde:

BNB şu ana kadar çok iyi. 480 dolar üzerinde işlem görüyor. Bunu geçin, sıra 530 dolar.

DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

Altcoin DOT için bu seviyeler önemli:

Birlikte çalışabilir Blockchain’i Polkadot (DOT)’a gelince, Bennett, DOT’un şu anki 25 dolar civarındaki fiyatından %56’lık bir ralli başlatma olasılığını açmak için acil direncini alması gerektiğini söylüyor.

DOT, 27.40 doların üzerindeki bu kapanışla ilginç görünmeye başlıyor. 29 doların üzerine çıkınca, sıradaki 39 dolar olabilir. Göz önünde bulundurulması gereken bir şey.

DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

Trader, altcoin VET’i de yakından takip ediyor

Kripto trader’ı, tedarik Blockchain yönetim platformu VeChain (VET)’in fiyat hareketini izlediğini ekliyor. Bennett’e göre VET,fiyatını Mayıs ayından bu yana düşüşte tutan çapraz direnci kırmaya hazırlanıyor. Beklentileri hızlı bir çıkış yakalayacağı yönünde:

Hazır mısın?”

Sam Bankman-Fried: NFT’ler herkesi şaşırtabilir!

Kripto türevleri borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, NFT’lerin şimdiye kadar gördüğü hemen hemen her şeyden daha hızlı bir şekilde ana akım haline geldiğini söylüyor. CNBC ile yaptığı yeni bir röportajda Bankman-Fried, yeni bir trendin hızla benimsenmesinin hem heyecan hem de risk içerdiğini belirtiyor. CEO, şu gelişmelere dikkat çekiyor:

Visa az önce bir NFT aldıklarını duyurdu… Şu anda herkes bir şekilde NFT oyununa giriyor…Pek çok insan orada çok fazla heyecan olduğunu fark etti, ancak bununla ne yapacağını henüz bilmiyor. Bence ana akımın benimsediklerini bildiğinden daha hızlı gidiyor, bu garip bir fenomen…

Artık Yok Satan Bu NFT Coin'lerine 1 Dolarlık Yatırım Yapabilirsiniz!

Ek olarak Bankman-Fried, NFT’lerin benimsenmesi durumunda piyasaları şaşırtacağını düşündüğü şu açıklamalarda bulundu:

İnanılmaz derecede hızlı ve dev bir benimsemeye yol açabilir, ayrıca bir çarpışma olursa ve kimse bunun ne olduğunu tam olarak anlayamadığında insanların ağzında ekşi bir tada yol açabilir.

Göz Kamaştırıyor: İşte En Kârlı Ethereum NFT Balinaları!

Son olarak, Bankman-Fried’in belirttiği gibi, Visa kısa süre önce Ethereum’da yaklaşık 150.000 dolar karşılığında bir “CryptoPunk” NFT satın aldı. Genel NFT piyasası, 2020’nin ilk iki çeyreğindeki 13.7 milyon dolara kıyasla, 2021’in ilk yarısında 2,5 milyar dolara yükselen etkinlikte bir patlama gördü. Çılgınlığa rağmen, Bankman-Fried hala daha fazla büyüme için yer görüyor, ancak altcoin piyasasında hala belirsizliğin devam ettiğini şu şekilde belirtiyor:

Gerçekten, gerçekten doğmakta olan bir alan, şu anda gerçekten gelişmemiş gibi ve bence orta ve uzun vadede hangi yönlere gideceği kesinlikle kesin değil.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

İşte Epik DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

Yorumlar kapalı.