Bu 8 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Dev Gelişmeler!

zx223419e
zx223419e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük 46.451 dolarlık bir dip yaptıktan sonra Bitcoin şimdi 48.800 dolardan işlem görüyor. Bu arada, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum, 3.263 dolara yakın işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak, gün içindeki bazı ilginç altcoin haberlerini sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

İşte güne damga vuran önemli altcoin haberleri

1- Popüler altcoin Cardano, akıllı sözleşme sunumunda son aşamaya giriyor

Cardano’da akıllı sözleşmelerin lansmanına sadece iki hafta kaldı. En büyük PoS Blockchain’i akıllı sözleşmeler ana ağda etkinleştirilmeden önce “son” aşamaya girdi. Son Cardano 360 etkinliği sırasında, teslimat lideri Dimitris Poulopoulos, test ağını “kıyafet provası” olarak nitelendirdi. Geliştiriciler ekibi, ana ağ dağıtımından önce çözülmesi gereken tüm sorunları yakından izleyecekt.  Alonzo hard forku 12 Eylül’de gerçekleşecek.

İşte Yatırım Yapılacak En İyi Altcoin Projeleri!

2 – Morgan Stanley bir milyondan fazla Grayscale Bitcoin Trust hissesine sahip

Dünyanın en büyük üçüncü servet yöneticisi Morgan Stanley, Bitcoin varlıklarını artırdı. SEC belgelerine göre, Morgan Stanley bir milyonun üzerinde Grayscale Bitcoin Trust hissesine sahip. Popüler piyasa analisti MacroScope bu haberi Twitter’da açıkladı. Ayrıca Morgan’s Insight Fund’ın en büyük holdinginin 928.051 hisse için olduğunu belirtti.

3– EA Sports, NFT piyasasını araştırıyor…

EA Sports, Blockchain ve NFT’leri keşfetmek için kripto deneyimi olan kıdemli bir direktör işe alacak. EA tarafından yayınlanan en son iş ilanına göre ekip, oyun modellerini agresif bir şekilde denetlemek için kıdemli bir yönetmen arıyor.

EA’nın iş ilanı ayrıca adayın blockchain, NFT’ler ve daha fazlasını keşfetme konusunda deneyimli olması gerektiğini belirtiyor. Özellikle EA, NBA Top Shots’a benzeyen Final Crew ürününde kart koleksiyonlarının alım ve satımını zaten araştırdı. Oyun ve NFT’ler günümüzde patlama yaşıyor. Bu nedenle EA, NFT’leri keşfetmeye başlayan en yeni büyük şirket oldu.

4- Constellation Network, ABD askeri altyapısı için güvenlik sağlayıcısı olarak seçildi

Constellation Network’ün Hipergraf Transfer Protokolü (HGTP), ABD Hava Kuvvetleri dijital ekosisteminin güvenliğini ve bütünlüğünü geliştirecek.

2 Ünlü Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeliyor! İşte Detaylar…

5 – Budweiser, NFT ve Beer.eth Domain’i için 38 ETH ödedi

Bira şirketi Budweiser, Twitter profili için bir NFT satın aldıktan sonra kripto para birimi ve NFT piyasasını araştırıyor. OpenSea pazarına göre, bira şirketi 24 Ağustos’ta Budweiser markalı bir roket gemisi NFT’yi satın aldı. Belirtildiği gibi, Budweiser bu NFT roket gemisini kabaca 25.000 doların üzerinde olan 8 ETH ödedikten sonra satın aldı. 

Şirket, resmi Twitter profil resmi için, bir roketin gövdesini oluşturan üç bira kutusunun yer aldığı “Life of the Party” resmini kullandı. Ayrıca şirket, 30 ETH karşılığında OpenSea’deki Ethereum Name Service aracılığıyla Beer.eth adlı bir alan satın aldı. Toplamda bira şirketi, bunun için yayınlandığı tarihte kabaca 120.000 doların üzerinde olan 38 ETH ödedi.

6- AAX Exchange, NFT Marketplace’in lansmanını planlıyor

AAX Exchange, NFT pazarını bir müzayede, yarışma ve mağazada üst düzey işbirlikleri ile başlatmayı planlıyor. 100’den fazla ülkede bir milyon kullanıcı tarafından tercih edilen popüler altcoin projesi AAX, dünyanın LSEG Teknolojisi tarafından desteklenen ilk kripto borsasıdır ve Bitcoin’in benimsenmesini sağlamak için Satoshi Standardına (SATS) geçiş yapan ilk projedir. 

7 – Visa, kurumsal koleksiyonu için 150.000 dolarlık CryptoPunk NFT satın aldı

Visa, CryptoPunks koleksiyonundan  NFT dijital sanat eseri satın aldığını açıkladı. CryptoPunks, insanların, maymunların, zombilerin ve uzaylıların toplam 10.000 benzersiz piksel sanatın portresini içeren ilk NFT projelerinden biridir. İşleme göre Visa, bu CryptoPunk NFT’yi kabaca 160.000 doların üzerinde olan 49.5 Ethereum karşılığında satın aldı.

BTC, XRP, DOGE,

8 – Enjin’in Jumpnet’i oyuncuları güçlendirmek için akıllı sözleşmeler başlatıyor

Bugünün son altcoin haberinde, akıllı sözleşmeler başlatan Blockchain tabanlı oyun platformu JumpNet var. Tweet’e göre, JumpNet akıllı sözleşmeleri, ekonomik düşünen oyun ve uygulama geliştiricilerini kendi ERC-20 tokenlerini başlatmaya teşvik edecek.

Ayrıca geliştiriciler, sağlam bir pazar yeri oluşturabilir ve benzersiz para basma mekaniği uygulayabilir. Özellikle, kullanıcılar akıllı sözleşmeler uygulayabilir ve az miktarda ENJ basarak JumpNet destekli NFT projeleri oluşturabilir. JumpNet, Enjin’in güvenli, anında ve GAS’sız zincir içi işlemler sunan yüksek hızlı bir konsensüs Blockchain’ine sahip ölçeklendirme teknolojisidir. Dolayısıyla, bu girişim oyun endüstrisini yeni bir paradigmaya doğru itecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 8 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Dev Gelişmeler!