Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, UNI, LUNA

100629 gbp usd fed and boe accouncements
100629 gbp usd fed and boe accouncements
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 50.000 dolara yakın seviyelerde işlem görmeye devam ediyor ve önemli bir direncini aşan Ethereum fiyatıyla beraber altcoin’lerde patladı. Şimdi, BTC, ADA, SOL, LUNA ve 6 altcoin’in teknik seviyelerine göz atıyoruz. Bitcoin’in on-chain verileriyle başlayalım…

On-chain Bitcoin (BTC) için neler söylüyor?

Bitcoin (BTC), 50.000 doların üzerine çıkmak için mücadele ederken, analistler güçlü on-chain metrikleri nedeniyle kendilerine güveniyorlar. Kriptokoin.com olarak analistlerini paylaştığımız Willy Woo, yatırımcıların BTC biriktirdiğini ve 50.000 doların üzerinde bir kırılmanın 60.000 dolarla sonuçlanabileceğini düşünüyor. Bir başka olumlu haberde, sabit Bitcoin arzının ve katlanarak artan talebin fiyatları daha da artıracağını söyleyen SkyBridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci’den geldi. Scaramucci, kişisel olarak Bitcoin’in yıl sonundan önce 100.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Bitcoin Fiyatı, 50 Bin Dolara Yelken Açtı!

Bu arada, Bitcoin karşısında üç ayın en yüksek seviyesine ulaşan Ethereum ilgi odağı oldu. CryptoQuant verilerine göre, bu güçlü performans, 18 Ağustos’ta 19.45 milyondan 1 Eylül’de 18.75 milyona düşen borsa cüzdanlarında tutulan ETH miktarındaki düşüşle destekleniyor. Bitcoin 50.000 dolar altında zaman geçirirken, altcoin’ler yükselecek mi yoksa kar rezervasyonları mı gelecek? Öğrenmek için analist Rakesh Upadhyay’ın en 10 kripto para birimini incelediği teknik analizlerine göz atalım…

Bitcoin (BTC)’in sonraki hedefi 60.000

Bitcoin fiyatı bugün 20 günlük EMA’nın (47.008) altın düştü, ancak 200 günlük SMA’nın (46.064) üzerinde kaldı. Her iki MA’nın düzleşmesi ve orta noktanın hemen üzerinde bulunan RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 200 günlük SMA’nın altına düşürürse, analiste göre BTC bir sonraki desteği olan 43.927,70 dolara gerileyebilir. Bu desteğin kırılması durumunda, sonraki durak 42.451.67 dolardaki kırılma seviyesi olabilir. Böyle bir harekette, yükseliş momentumunun zayıfladığını gösterecektir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

BTC fiyatının 42.451.67 dolara düşmesi durumunda, analiste göre birkaç günlük konsolidasyon ve sonrasında gelen alıcı baskısı, Bitcoin’in genel direnci olan 50.000-50.500 dolar aralığını hedefleyecektir. Fiyat bu bölgeden bir kez daha düşerse, analist göre birkaç gün aralığa bağlı kalabilir. Ardında boğalar, yükseliş trendinin yeniden başladığını işaret etmek için fiyatı 50.500 doların üzerine çıkarmak ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Analiste göre artan yönde bir sonraki hedef 60.000 dolardır.

Yatırımcılar Bitcoin (BTC)’den sonra ETH’ye yönlendi

Ethereum son birkaç gündür genel direnç bölgesi 3.335 ile 3.377.89 dolar ve kırılma seviyesi 3.000 dolar arasında işlem görüyordu. Bu konsolidasyon, 31 Ağustos’ta yukarı yönlü düzeldi ve 3.377.89 doların üzerinde kapandı. Sonrasında boğalar bugün alım yapmaya devam etti, fiyatı 3.500 doların üzerine çıkardı. Şimdi, ETH boğalarının bir sonraki hedefi 4.000 dolara ulaştırabilecek bir yükseliş trendidir. Teknik indikatörlerden 20 günlük EMA (3.212) ve aşırı alım bölgesindeki RSI, boğaların kontrol altında olduğunu gösteriyor. Fiyatın mevcut seviyeden düşmesi durumunda, analiste göre 3.377.89 dolar ile 3.335 dolar arasında yoğun bir mücadele verilebilir. 20 günlük EMA’nın altında bir kırılma ve kapanış, arzın talebi aştığının ilk işareti olacaktır. Sonrasında, 3.000 dolarlık desteğin altında bir kırılma, analiste göre daha derin bir düzeltmenin başlangıcına işaret edebilir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Cardano (ADA) teknik analiz

ADA boğaları son üç gündür 2.70 dolar desteğini savunuyordu, ancak 2.97 dolar genel direncin üzerine çıkarmakta zorlanıyorlar. Bu daha yüksek seviyelerde talebin azaldığını gösteriyor. Analiste göre bir yükseliş trendi için 3 dolar ve üzerinde yapılacak hamleler önemli. Bu seviye üzerinde ADA’nin sonraki hedefi 3.50 dolarda bulunmaktadır. Teknik kısımda, 20 günlük EMA (2.47 dolar) yükselirken, RSI, yükseliş momentumunun zayıflayabileceği konusunda uyarıda bulunarak negatif bir ayrışma oluşturdu. Şimdi, 3 doların hemen altında işlem göre ADA için 2.70 doların altına düşmek, 2.47 dolar kırılım seviyesiyle sonuçlanabilir. Bu seviyenin altında bir kırılma ve kapanış, analiste göre trendde olası bir değişime işaret edecektir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Binance Coin (BNB) teknik analiz

Binance Coin (BNB), 31 Ağustos’ta 449 dolardan sıçradı ve bu, trader’ların düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor. Boğalar şimdi fiyatı 518.90 dolarda genel direncin üzerine çıkarmaya ve yükseliş trendini sürdürmeye çalışacak. Teknik indikatörlerden yükselen 20 günlük EMA ve pozitif bölgedeki RSI, boğaların üstün olduğunu gösteriyor. BNB boğaları 520 doların üzerinde bir kırılma ve kapanış yapabilirse, analiste göre 600 dolar ve ardından 680 dolar yükseliş yolunun kapıları açılabilir. Aksi yönde, fiyat tekrar 518.90 dolara düşerse, BNB 20 günlük EMA’ya düşebilir ve önümüzdeki birkaç gün boyunca bu iki seviye arasında sınırda kalabilir. Sonrasında, 433 doların altında bir kırılma ve kapanış, yükseliş momentumunun iyice zayıfladığını gösterecektir. Analiste göre BNB daha sonra 371 dolara gerileyebilir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Ripple (XRP) BTC karşısında tekrar güçleniyor

XRP, 31 Ağustos’ta 1.11 dolardan toparlandı ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların düşüş trendi çizgisini savunduğunu gösteriyor. Küçük bir pozitif işaret, boğaların mücadelen vazgeçmemesi ve fiyatı tekrar genel direncin üzerine çıkarmaya çalışmasıyla geliyor. Başarlı olmaları durumunda, analiste göre XRP 1.35 dolara yükselebilir ve ardından 1.66 dolara ulaşabilir. Yavaş yavaş yükselen 20 günlük EMA ve pozitif bölgedeki RSI, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Tersi yönde, fiyat düşüş trendi çizgisinden aşağı dönerse, BNB 20 günlük EMA’ya düşebilir. 1.05 doların altında bir kırılma ve kapanış, azalan bir üçgen modelini tamamlayarak 200 günlük SMA’ya (0,88 dolar) ve ardından 0,75 dolarlık formasyon hedefine düşüşün başladığını gösterecektir.

Dogecoin (DOGE) bir kıvılcım bekliyor

Dogecoin (DOGE) şu anda alçalan bir kama formasyonunun içinde işlem görüyor. Ayılar, 0,28 dolarla kamanın düşüş trendi çizgisi arasındaki bölgeyi agresif bir şekilde savunuyor. Orta noktaya yakın düz 20 günlük EMA ve RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Düşen kama formasyonun üzerinde bir kırılma ve kapanış, avantajı boğaların lehine çevirecektir. Analiste göre DOGE daha sonra 0.35 doları hedefleyebilir. Bu seviye bir direnç görevi görebilir, ancak boğalar fiyatı bunun üzerine çıkarabilirse, 0.45 dolara olan bir rallinin başlangıcı olacaktır. Aksi yönde, fiyat mevcut seviyeden düşerse ve kamanın altına gerilerse, analiste göre XRP 0.21 dolarda bulunan kritik desteğine gerileyebilir.

Solana (SOL) teknik analiz

Solana (SOL) son birkaç gündür güçlü bir yükseliş trendi sürdürüyor Boğalar fiyatı 31 Ağustos’ta 130.11 dolarla ATH seviyesine ulaştırdı, ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, daha yüksek seviyelerde kar rezervasyonunu gösteriyor. Bununla birlikte, olumlu bir işaret, daha düşük seviyelerden gelen alıcı tarafındadır. Boğalar şimdi fiyatı 130.11 dolardan ATH seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışacak. Fiyatı bu seviyenin üzerinde tutabilirlerse, analiste göre SOL 150 dolara yükselebilir. Tersine, fiyat genel dirençten tekrar düşerse, daha yüksek seviyelerde satış önerecektir. Daha sonra SOL fiyatı 100 dolara düzeltmeye başlayabilir. Bu destek kırılırsa, analiste göre SOL’un kritik desteği 80 dolar tekrar ziyaret edilebilir.

Polkadot (DOT)

Polkadot boğaları, son birkaç gün içinde 25.66 doları başarıyla savundu ve daha düşük seviyelerde birikimi gösterdi. Satın alma momentumu 31 Ağustos’ta yükseldi ve boğalar Polkadot (DOT)’u genel direncin üzerine 28.60 dolardan itti. Bu, yeni bir yükseliş trendi olasılığına işaret eden V-dip formasyonunu tamamladı. Analiste göre DOT şimdi, 41.40 dolara ve ardından 46.83 dolardaki formasyon hedefine yükselebilir. Genel olarak, fiyat bir kurulumdan çıktığında, kırılma seviyesini yeniden test etme eğilimindedir. Bu durumda, fiyat kırılma seviyesinden 28.60 dolara yükselirse, analiste göre boğalar tarafından güçlü bir alım sinyali verecektir. Bu, yükseliş trendinin yeniden başlaması olasılığını artıracaktır. İlk zayıflık işareti, 200 günlük SMA’nın (27.80 dolar) altında bir kırılma ve kapanış olacak. Böyle bir hareket, daha yüksek seviyelerde talep eksikliğini gösterecektir.

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI), 31 Ağustos’ta düşüş trendi çizgisinin üzerine çıktı ve düşüş eğilimini geçersiz kıldı. Boğalar şimdi fiyatı 31.26 dolardan genel direncin üzerine çıkarmaya çalışacak. Bunu yaparlarsa, analiste göre UNI 37.52 dolar ve daha sonra 42.25 dolara devam edebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 31.26 dolardan düşerse UNI MA’ların altına gerileyebilir ve bu da menzile bağlı hareketin birkaç gün daha devam edebileceğinin sinyalini verecektir.Sonrasında, 25 doların altında bir kırılma ve kapanış, zayıflığın ilk işareti olacaktır. Bu, analiste göre 23.45 dolara ve ardından 20 dolara daha fazla düşüş için kapıları açacaktır.

Terra (LUNA)

Terra (LUNA) şu anda güçlü bir yükseliş trendinde düzeltme yapıyor. Boğalar desteği 30.44 dolardan savunmaya çalışıyor. Teknik indikatörlerden 20 günlük EMA (27.83 dolar) ve pozitif bölgedeki RSI, boğalara avantaj sağlıyor. Şimdi fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, analiste göre boğalar fiyatı 36.89 doların üzerine çıkarmak için bir girişimde daha bulunacak. Başarmaları durumunda, yükseliş trendi devam edebilir. Yukarı yöndeki ilk hedefi 40 dolar ve aşması durumunda psikolojik direnci 50 doları hedefleyecektir. Alternatif olarak, ayılar fiyatı 30.44 doların altına düşürürse, LUNA 20 günlük EMA’ya gerileyebilir. Bu boğalar için önemli bir destek çünkü eğer kırılırsa 26 dolara ve ardından 22.40 dolara daha derin bir düzeltme başlayabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, UNI, LUNA

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, UNI, LUNA

1508945
1508945
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve bazı büyük altcoin projeleri önemli direnç seviyelerinin yakınlarında işlem görürken, satış baskısıyla karşılaşıyorlar. Bu nedenle, analist Rakesh Upadhyay’a göre bir sonraki yükseliş trendini bekleyebiliriz. Şimdi, 47.400 dolar civarında işlem gören BTC ile şekillenen piyasa genelinin teknik analizlerine göz atıyoruz. Bitcoin’in en düşük performanslarını kaydettiği “Eylül ayı” analizleriyle başlayalım…

Bitcoin (BTC)’de neler yaşandı?

Tarihsel verilere göre, Eylül ayı Bitcoin için yukarı yönlü hareketlerle sonuçlanmayabilir. Bybit verileri, 2013’ten bu yana Bitcoin’in Eylül ayını son 6 yıl boyunca kırmızı kapattığını ve yalnızca iki kez pozitif bir mum kapanışı gerçekleştirdiğini gösteriyor. Verilere göre Bitcoin (BTC)’in en iyi Eylül ayı performansı %6.04 yükseldiği 2016 yılında gerçekleşti. Ancak, gözlemlenen geçmiş Eylül ayı performansları, küçük ve büyük trader’lerin Ağustos ayında Bitcoin biriktirmesine engel olmadı. Ecoinometrics, 1.000 ile 10.000 BTC tutan adresler ve birden az Bitcoin tutan hesaplar için artan hesap bakiyeleri bildirdi. Şimdi, Eylül ayının kötü tarihi rekoru boğaları korkutup kaçıracak mı yoksa bu yıl bir istisna mı olacak? Öğrenmek için 10 kripto para biriminin tablolarını inceliyoruz…

Düşüş Sonrası Bitcoin Tahminleri:

BTC ayıları 50.000 doları savunmaya devam ediyor

Bitcoin (BTC) boğaları fiyatı 29 Ağustos’ta 50.000 doların üzerine çıkaramadı, bu ayıların yüksek seviyeleri agresif bir şekilde koruduğunu gösteriyor. Ayrıca bu tarihte oluşan tablo, bugün olumsuz yönde çözüldü. RSI’ın simetrik üçgene geri tırmanamaması, zayıflığa işaret etmektedir. Şimdi ayılar, BTC fiyatını 200 günlük SMA’nın (46.065) altına çekerse, analiste göre bir sonraki destek seviyesi olan 42.51.67 dolar ziyaret edilebilir. Bu seviyeden gelecek güçlü bir destek, sonraki birkaç gün boyunca 42.51.67 dolar ile 50.500 dolar aralığında menzile bağlı kalabilir. Olası bir 42.451.67 altında kırılım ve kapanış, daha derin bir düzeltmenin başlangıcına işaret edecektir. BTC daha sonra 36.670 dolara düzeltilebilir. Analiste göre bu olumsuz görüş, fiyat mevcut seviyeden çıkarsa ve 50.500 üzerine ulaşırsa gerçeksiz kalacaktır. Böyle bir hareket sonrasında 60.000 için bir rallinin kapılarını açabilir.

Ethereum (ETH) ve BTC boğaları, kritik direnç seviyeleriyle mücadele ediyor

Ethereum (ETH)’da 29 Ağustos’ta genel direnç bölgesi 3.335 dolardan 3.377.89 dolara düştü. Bu ayıların bölgeyi agresif bir şekilde savunduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, boğalar mücadeleye devam etti ve bugünkü güçlü toparlanmadan görüldüğü gibi 20 günlük üstel hareketli ortalamayı (3.139 dolar) savunuyorlar. Boğaların bu seviyeyi aşması durumunda, analiste göre ETH 3.670 dolar ve ardından 4.000 dolar hedef hedefiyle yukarı hareketine devam edebilir.Öte yandan, ayılar fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekerse, analiste göre ayıların bir sonraki hedefi 3.000 dolar kritik destek seviyesi olacaktır. Bu seviyeden gelecek potansiyel bir sıçrama, ETH fiyatını birkaç gün daha 3.000 dolar ile 3.377.89 dolar arasında tutabilir. Ayılar fiyatı 3.000 dolar altına çeker ve sürdürebilirse, analiste göre daha derin bir düzeltmenin başlangıcı olacaktır. bu harekette, 200 günlük SMA’ya (2.389 dolar) bir düşüşle sonuçlanabilir.

Cardano (ADA) teknik analiz

Cardano (ADA) boğaları 28 Ağustos’ta 2.95 doların devamını getiremedi ve ayılar 2.97 dolar mücadelesi başarılı sonuçlandı. Sonrasında yaşanan belirsizlik, gün içinde şekillenen fiyat hareketleriyle daha da arttı. Şimdi, satıcılar ADA fiyatını 29 Ağustos gün içi en düşük seviyesi 2.71 doların altına düşebilirse, analiste göre 2.47 dolar seviyesi ziyaret edilebilir. Bu bölgeden gelecek güçlü bir toparlanma, ADA’yı birkaç gün için 2.47 dolar ile 2.97 dolar arasında tutacaktır. Boğalar için 20 günlük EMA (2.44 dolar) avantaj sağlasa da, RSI’daki olumsuz ayrışma, momentumun zayıfladığını gösteriyor. Sonrasında, 2.47 doların altında bir kırılma ve kapanış, analiste göre daha derin bir düzeltmenin başlangıcını önerecektir. Daha sonra 2.20 dolara yaklaşmak, boğaların 3 doların üzerine yapacağı hamlelerle yükseliş trendini tekrar doğrulayacaktır.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) boğaları, 19 Mayıs’ın gün içi en yüksek seviyesi olan 516.50 dolar reddedildi. Bu seviyelerde, kısa vadeli trader’lerin kar rezervasyonunu gerçekleşmiş olabilir. Sonrasında 433 dolara gerileyen BNB fiyatını, boğalar 445 ve 433 dolar seviyelerinden savundu. Şimdi, bölgeden gelen güçlü toparlanma, hissiyatın olumlu kaldığını ve boğaların düşüşlerde satın aldığını gösteriyor. 520 doların üzerine yapılacak bir kırılma ve kapanış, yükseliş trendinin yeniden başladığına işaret edecektir. Analiste göre BNB daha sonra 600 dolara yükselebilir. Aksi yönde, ayılar fiyatı 433 doların altına düşürürse, 368 dolar ile sonuçlanabilir.

Ripple (XRP) teknik analiz

XRP 27 Ağustos’ta 1.07 dolar desteğinden geri döndü, ancak boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisine itemedi. Bu, talebin daha yüksek seviyelerde zayıfladığını gösteriyor. Ayılar şu anda fiyatı bu seviyenin altına düşürmeye çalışıyor. Son birkaç gündeki fiyat hareketi, ayıları destekleyecek ve bir mola ile tamamlanacak, 1.05 doların altında kapanacak olan bir alçalan üçgen deseni oluşturdu. Bu kurulumun 0.75 dolar hedefi bulunmaktadır. 20 günlük EMA ve orta noktaya yakın RSI, boğaların kontrolünü kaybettiğini gösteriyor. Tersine, fiyat 1.05 dolarlık destekten geri dönerse ve düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarsa, düşüş kurulumunu ortadan kaldıracaktır. Düşüş formasyonunun başarısızlığı bir yükseliş trendine işaret edebilir. Analiste göre daha sonra XRP fiyatı 1.35 dolar rallisine başlayabilir ve 1.66 dolarla devam edebilir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

DOGE, Bitcoin (BTC)’in yükselişinde sessiz kaldı

Dogecoin (DOGE) 27 Ağustos’ta 0.29 dolar genel direncin üzerine ulaştı, ancak boğalar devamını getiremedi. Fiyat 28 Ağustos’ta 0.29 doların altına düştü. Ayılar şimdi, DOGE fiyatını 0.26 doların altına düşürmeye çalışıyor. Bunu başarabilirlerse, analiste göre DOGE 0.21 dolar kritik desteğe çekilebilir. Teknik kısımda, 20 günlük EMA (0.28 dolar) ve orta noktaya yakın RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Bu denge, fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerinde tutabilir ve sürdürebilirse boğalar lehine değişecektir. Analiste göre daha sonra 0.35 dolar ve 0.45 dolar yolculuğu başlayabilir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Solana (SOL) 130 ATH’sini kaydetti

Kriptokoin.com olarak Solana (SOL), güçlü bir yükseliş trendinde ve yukarı yönlü hareket 29 Ağustos’ta durakladı. Sonrasında oluşan uzun fitilli mumlar boğaların dipten alım yaptığını gösterdi. Şimdi alıcılar fiyatı 130 dolar ATH seviyesine çıkardı ve 100 doların üzerinde tutmaları durumunda, analiste göre daha yüksek seviyeler hedeflenebilir. Tersi yönde SOL fiyatını bekleyen kritik destek seviyeleri, 90 dolar ve 72 dolar olacaktır. Bu desteğin altında bir kırılma ve kapanış, trendde olası bir değişikliğe işaret edecektir.

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Polkadot (DOT) teknik analiz

Polkadot (DOT)’taki yükseliş çizgisi bir direnç görevi görüyor ve boğaların 27 ve 28 Ağustos denemeleri başarısızlıkla sonuçlandı. Bu, trader’lerin rallide pozisyonlarını kapattığını gösteriyor. Ayıları imdi fiyatı 24.48 dolar destek seviyesinin altına çekebilirse, analiste göre DOT daha fazla satış baskıyla karşı karşıya kalabilir. Daha sonra 18 dolardan güçlü desteğe düşebilir. Böyle bir hareket, DOT’un menzile bağlı hareketini birkaç gün daha uzatabileceğini düşündürecektir. Yavaş yavaş düzleşen 20 günlük EMA ve orta noktanın hemen üzerindeki RSI, boğaların güçlerini kaybettiğini gösteriyor. Şimdi üstünlük elde etmek için 28.60 doların üzerini zorlamaları ve sürdürmeleri gerekmektedir. Bu, 46.83 dolarlık bir hedefi olan bir V-alt deseni tamamlayacaktır:

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC ve 8 Altcoin

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI), 27 Ağustos’ta 25 dolar desteğinden toparlandı ve MA’ların üzerinde kaldı. Ancak boğalar daha yüksek seviyelerin devamını getiremedi. Bu, ayıların pes etmediğini ve rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Şimdi UNI fiyatı MA’ların altına düştü ve satıcılar fiyatı 25 dolar desteğinin altına çekmeye çalışacak. Başarmaları durumunda, küçük bir azalan üçgen formasyonu tamamlanacaktır. Bu hedef gerçekleşirse, UNI ayılarının daha sonra 18.74 dolar hedefi bulunmaktadır. Alternatif olarak, fiyat 25 dolarlık destekten geri döner ve düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarsa, düşüş kurulumunu geçersiz kılacaktır. Analiste göre daha sonra UNI fiyatı 30 dolara yükselebilir. Ardından, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını işaret etmek için boğalar fiyatı bu direncin üzerine itmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar.

Terra (LUNA)

Terra (LUNA), 29 Ağustos’ta ATH kaydetti ancak trader’lar yükselişi kar elde etmek için kullandı. Fiyat bugün düştükten sonra dolara keskin bir şekilde yükseldi, bu da boğaların önceki direnci desteğe çevirdiğini gösteriyor. Alıcılar şimdi fiyatı ATH seviyesi olan 36.89 doların üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Bunu başarırlarsa, analiste göre LUNA bir sonraki hedefleri olan 43 dolar ve 50 dolar yolculuğuna başlayabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat tekrar 36.89 dolardan düşerse, ayılar LUNA fiyatını 20 günlük EMA’ya (27.23 dolar) düşürmeye çalışacaklar. Bu desteğin güçlü bir şekilde toparlanması, hissiyatın pozitif kalmaya devam ettiğini ve trader’ların düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor. Sonrasında, boğalar tekrar yukarı hareketi sürdürmeye çalışacaklar. Ayılarda, yükseliş momentumunu zayıflatmak için fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, ADA, BNB, XRP, SOL, DOT, UNI, LUNA