Bu 12 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Dev Haberler!

altcoin3
altcoin3
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com olarak 12 altcoin projesinin duyurulan IDO, airdrop ve ortaklıklarını derledik. Listede Polygon’un Ferrum Network entegrasyonunu ve Wanchain-CyberFi ortaklığının detaylarını bulabilirsiniz.

Busta IDO, CyberFi Samurai’de

Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulu popüler sürükleyici eGaming platformu Busta, IDO’sunun CyberFi Samurai fırlatma rampasında lansmanını duyurdu . Ayrıca, IDO 24 Ağustos tam olarak 14:00’te (UTC) yayına girdi ve 26 Ağustos 2021’de 14:00’te (UTC) sona erdi. Bu nedenle, token üretimi de 31 Ağustos olarak planlandı kullanıma sunuldu.

https://twitter.com/BUSTA_GameFi/status/1429491449003925511?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1429491449003925511%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.altcoinbuzz.io%2Fcryptocurrency-news%2Fproduct-release%2Ftop-10-defi-updates-august-week-4%2F

Neuramon artık Polygon’da

Dijital tahsil edilebilir bir NFT oyunu olan Neuramon, artık popüler merkezi olmayan Blockchain platformu Polygon’da mevcut. 25 Ağustos 2021’de NFT oyun platformu piyasaya sürüldü ve güçlendirici paket NFT’lerin satışı saat 15.00’te başladı. Örneğin, her takviye paketi 7-8 benzersiz Neuramon içerecek ve burada takviye paketleri sadece 151 gün boyunca satışa sunulacak. Her şeyden önce, Neuramon, sinirsel kaynaklı savaş canavarlarına sahip bir NFT tahsil kart oyunudur.

Altcoin projesi Ferrum Network, Polygon’u entegre ediyor

Ferrum Network, popüler DeFi platformu Polygon’dan (eski adıyla Matic) erken bir BUILD hibesi aldı. Ayrıca, hibe yaklaşık bir ay önce alındı ​​ve Ferrum bunu Blockchain’ler arası teknoloji alanında lider olmak için kullanacak.

Reef Finance’in ledger wallet etkinliği

Reef Finance’e göre, kullanıcıları artık on benzersiz, kişiselleştirilmiş ve Reef Finance markalı Ledger Nano S donanım cüzdanından birini kazanmak için katılabilir. Benzer şekilde, çekiliş etkinliği, Reef Finance topluluğu üyelerini bitmeyen destekleri için ödüllendirir.

Altcoin projeleri, 4everLand ile Wanchain ortaklığı

Tanınmış bir merkezi olmayan Blockchain birlikte çalışabilirlik çözüm platformu olan Wanchain, bugün 4everLand ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Örneğin, ortaklık Wanchain’e birinci sınıf bir DWEB barındırma hizmeti sağlamaya yardımcı olacak, burada 4everLand geliştiricilere tüm Web 3.0 paketine sınırsız ve kolay erişim sağlıyor.

Altcoin SingularFarm şimdi Binance Smart Chain’de (BSC)

Yeni nesil DeFi platformu SingularFarm artık Binance Smart Chain’de (BSC) yayında. Bu nedenle ortaklık, DeFi platformu SingularFarm için yield farming’i artıracak.

Wanchain, CyberFi ile iş ortaklığı yapıyor

Blockchain birlikte çalışabilirlik çözüm platformu Wanchain, CyberFi’ye birinci sınıf cross-chain birlikte çalışabilirlik sağlayacak olan CyberFi ile stratejik olarak ortaklık kurdu. Örneğin, CyberFi kullanıcıları CFi token’lerini Ethereum, Binance Smart Chain (BSC) ve Wanchain arasında kolayca hareket ettirebilecekler.

Harvest Finance, iki yeni kasayı başlattı

Otomatik DeFi yield farming platformu Harvest Finance, Phuture Finance ile ortaklaşa iki yeni kasa başlattı. Kasalar PHTR/ETH ve PHTR/FARM’ı içermektedir. Bu nedenle her iki yield farming de Sushiswap havuzlarından faydalanacak.

Ferrum Network, Iron Alliance’ı başlattı

Ferrum, Iron Alliance’ın lansmanını duyurdu. İlk olarak, ittifak ortaklar, müşteriler ve projeler arasında işbirliğini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ferrum’un çeşitli girişimler, ortaklar ve müşterilerden oluşan ekosisteminin performansına güvenmesi nedeniyle de Iron Alliance doğdu.

Centaur Swap, Polygon’da yayınlanıyor

Geçen hafta, Centaur reklam çalışmalarına katılanlar, normal WHEY kazançlarının dört katını kazandılar. Yani kampanya, 18480500 Poligon blok yüksekliğinde 24 saat boyunca gerçekleşti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 12 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Dev Haberler!