3 Uzman: Bu Altcoin Durdurulamaz! Zirvelere Gözünü Dikti

points connected line graph bar graph d3ac4779cbb42b
points connected line graph bar graph d3ac4779cbb42b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimi uzmanları, lider altcoin Ethereum’un “zirveye yükselişinin” “durdurulamaz” göründüğünü ve Bitcoin’i geçmek için “çok yüksek bir potansiyele” sahip olduğunu öne sürdü. Uzmanlar, Ethereum ve geleceği için şu analizleri paylaştı:

Bir altcoin piyasa değerine göre ilk sıraya yükselebilir mi?

Kripto para topluluğunda, Ethereum’un piyasa değeri açısından Bitcoin’i geçtiği varsayımsal bir senaryoyu tanımlamak için bir cümle geliştirildi. Bu ana “çevrilme (flipping)” deniyor ve birçok kripto para uzmanı bunun yakın gelecekte gerçekleşmesi kaçınılmaz bir sonuç olduğunu tahmin ediyor. Bitcoin şu anda 942 milyar dolarlık yatırımla piyasa değeri açısından birinci sırada yer alıyor.

Bu 4 Altcoin, Ethereum Piyasa Payını Kemiriyor!

Sonrasında Ethereum, 442 milyar dolarlık yatırımla dünyada ikinci sırada ve şaşırtıcı bir şekilde Cardano son zamanlarda 98 milyar dolarlık yatırımla üçüncü sıraya yükseldi. Dijital varlık yönetimi firması TCM Capital’in Ticaret ve Araştırma Başkanı Will Hamilton, “dönüştürme”ye atıfta bulunarak şunları söyledi:

Bence Ethereum’un piyasa değeri açısından Bitcoin’i devralma potansiyeli çok yüksek.

Birçok Tahmini Tutan Analist: Bu 4 Altcoin'e Bakın! Büyük Geliyorlar

TCM Capital’deki kripto uzmanı, bunun nedeninin Ethereum’un “para politikasının artık yüzde 1,4’ün üzerinde negatif enflasyonla sınırda deflasyonist” olması olduğunu ekledi:

ETH 2.0’dan sonra, gerçek dünya uygulamasıyla çok deflasyonist bir varlığımız olacak, çünkü Ethereum kripto ekosisteminin çoğunluğunun üzerine inşa edildiği şey. Dolayısıyla, Ethereum için değer teklifi iki katlı olacak: bir: kıt bir değer deposu ve iki: gerçek dünya, üzerinde oturan şirketler için gelir ve temel karlar sağlayan ticari uygulama. Bunu, sadece kıtlık faktörüne sahip olan Bitcoin ile karşılaştırın ve hangisinin daha büyük değer teklifine sahip olduğu oldukça açık. Ethereum, rakipleri altcoin Cardano ve Solana gibi “Ethereum katilleri” tarafından meydan okunuyor, ancak bir kripto uzmanı hala dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin konumunu koruyacağından emin.

Kevin Murcko Ethereum’un geliştiricilere ev sahipliği yapacağını söylüyor

CoinMetro CEO’su ve Kurucusu konuşan Kevin Murcko, “Ethereum çok ileride, teknolojisinin geliştiriciler tarafından kullanımı açık ara en proje olacağını söyledi:

Ethereum, akıllı sözleşme hizmetlerinin ve DeFi projelerinin tahmini yüzde 90’ına ev sahipliği yapıyor.

Hafta Sonu Yıldızları: Bu 6 Altcoin Sert Yükseldi!

Ethereum için bu yükseliş hissi, City AM ile konuşan deVere Group CEO’su Nigel Green tarafından tekrarlandı ve “Ethereum’un kripto evrenin zirvesine yükselişi durdurulamaz görünüyor” dedi. Green’in Bitcoinve Ethereum hakkında düşünceleri şunlardı:

Ethereum ve Bitcoin, her ikisi de kripto para birimleri olarak anılsa da, nasıl kullanıldıkları açısından çok farklıdır. Bitcoin, temel olarak altına benzer bir değer deposu olarak kullanılır ve ek olarak küresel bir para birimi olma yeteneği de vardır. Ethereum’un Blockchain’i, birçok geliştiricinin uygulama oluşturduğu küresel, merkezi olmayan bir bilgisayar olarak tanımlanır. Ethereum, akıllı sözleşmelerde ve merkezi olmayan finansta devrimin kalbinde yer alıyor. Akıllı sözleşmeler, önceden belirlenmiş bir algoritma aracılığıyla yürütülen otomatik yasal belgelerdir. Merkezi olmayan finans, küresel parasal yönetişim sürecinde merkez bankalarını ve diğer aracıları ortadan kaldıran bir devrimdir.

İşte Bitcoin ve Ethereum İçin İzlenmesi Gereken 3 Senaryo

Bitcoin ve Ethereum’un değerinin, şişen bir dolara kıyasla değer kazanacağı tahmin ediliyor. Birçok uzman, pandeminin bir sonucu olarak ekonomik gerileme nedeniyle Federal Rezerv tarafından yayınlanan devam eden teşvik paketleri nedeniyle ABD dolarının değer kaybetmeye hazır olduğunu tahmin ediyor. Hamilton şunları ekledi:

Geleneksel piyasalarda Fed’in çıktığını gördük ve bu yıl Eylül ayına kadar teşvikleri azaltma olasılığını dile getirdik. Son 18 ayda ihraç edilen borç miktarı göz önüne alındığında, faiz oranlarındaki herhangi bir artış, hisse senedi piyasalarına sıçrayabilir ve kredi sıkışıklığı tipi bir olayı tetikleyebilir. Mevcut kırılgan durumunda Morgan Stanley, piyasada mevcut seviyelerden yüzde 5’lik bir düşüşün potansiyel olarak önemli bir satışı tetikleyebileceğine inanıyor. Fed’in teşvik paketlerinde yavaşlama ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. ABD ekonomisi için çok yüksek bir risk teşkil eder. Size şu anda sisteme ne kadar para aktığının bir göstergesini vermek için, küresel hisse senetleri, yıldan bugüne, 605 milyar dolarlık giriş kaydetti, bu, önceki 25 yılı aşma yolunda ilerliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

3 Uzman: Bu Altcoin Durdurulamaz! Zirvelere Gözünü Dikti