Piyasa Çökerken El Salvador’un Seçtiği Altcoin, Rekor Kırdı!

Binance Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Pik Yaptı!
Binance Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Pik Yaptı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algorand, piyasanın genel düşüşü sırasında %30 artan altcoin oldu. Çoğu kripto paranın düşmesine rağmen, Algorand güç gösterisinde bulundu. Algorand, dünkü piyasa çöküşünden Salı sabahı %30’un üzerine çıkarak toparlandı. Kripto para, Bitcoin’in fiyat hareketinden ayrışmış gibi görünüyor ve yeni bir yerel zirveye ulaştı. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Algorand: pazara meydan okuyan altcoin

Birinci katman Blockchain çözümlerinden olan Algorand, bu anlamda Solana, Avalanche ve Terra gibi protokollere rakip konumunda bulunuyor. Algorand Blockchaininin kripto parası ALGO’daki süper yükseliş, piyasa genelindeki sert düşüşe rağmen devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde El Salvador’un Blockchain altyapısı için de anlaşma yapan Algorand, Haziran 2019’dan bu yana en yüksek fiyat seviyesine ulaşmış durumda.

Bitcoin‘in %16’lık flaş çöküşünün ardından kripto piyasasının çoğu düşerken, bazı altcoin projeleri iyi durumda kaldı. Algorand bugün %30’un üzerinde bir kazanç kaydederek 1,81 dolarlık yeni bir yerel zirveye ulaştı. Yazım sırasında 1.73 dolardan işlem gördüğünden biraz soğumuş durumdaydı. İşlem hacmi de son 24 saatte ikiye katlanarak arttı.

Algorand chart

Aynı zamanda, fiyatların %25’e varan oranda düşmesiyle diğer en iyi projeler de düştü. Mevcut düşüşten kötü şekilde etkilenenler arasında, hafif iyileşmeler kaydetmeden önce sırasıyla %23 ve %24 düşen Katman 1 projeleri Avalanche ve Tezos yer alıyor. Buna karşılık Algorand, piyasanın geri kalanı düşüşteyken çift haneli kazançlar kaydederek trendi destekledi. ALGO, protokol için yeni bir coşku göstererek Mayıs ayındaki zirvelerini hızla aştı.

Algorand ve El Salvador

Son birkaç ay içinde Algorand, Latin Amerika’da çok sayıda ticari ortaklık sağladı. Haziran ayında İspanyol neobank Bnext, İspanya ve Latin Amerika’da uluslararası havale hizmetleri sağlamak için protokole başvurdu. Daha yakın zamanlarda Algorand, ülkede Blockchain teknolojilerini uygulamak için Latin kripto şirketi Koibanx ile birlikte çalışarak El Salvador hükümetiyle önemli bir ortaklık kurdu.

Ayrıca, Algorand Vakfı’nın, dolaşımdaki ALGO arzının nasıl rapor edildiğine ilişkin yakın tarihli bir duyurusu da dikkat çekici. Yeni raporlama metriği artık doğrudan Algorand Vakfı tarafından tutulmayan tüm kısıtlamasız ALGO‘ları içerecek. Akıllı sözleşme özellikli Katman 1 Blockchainlerine olan ilgi arttıkça, Algorand genişlemeye devam etmek için iyi bir konumda.

Boston şehrindeki Massachusetts Institute of Technology’de profesör olarak görev yapan Silvio Micali liderliğindeki bir ekip tarafından kurulmuştu Algorand 2019 yılı içerisinde. Algorand’ın tercih edilen bir altcoin olması güvenli ve merkeziyetsiz yapısıyla yakından ilişkili görünüyor. Algorand’ın coini ALGO, El Salvador haberlerine paralel olarak son 1 ayda %115, bir haftada ise %60 dolaylarında göz kamaştıran bir artış gördü. BTC’nin 10 bin doları aşan düşüşü olmasaydı ALGO’nun yükselişi belki bu seviyelerin de üzerine çıkmış olacaktı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Piyasa Çökerken El Salvador’un Seçtiği Altcoin, Rekor Kırdı!