Elon Musk Tweet Attı ve Kritik DOGE Güncellemesi Geldi!

elon musk dogecoin 1267565 1280x0 1
elon musk dogecoin 1267565 1280x0 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin geliştirici hesabı “Doge Whisperer”, dünyanın en büyük girişimcilerinden biri olan Tesla CEO’su ve DOGE hayranı olan Elon Musk tarafından desteklenen son 1.14.4 güncellemesinin önemini hatırlattı.

763 DOGE node’u yükseltildi

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere 30 Ağustos’ta Musk, yeni Doge node yükseltmesinin öneminin yüksek olduğunu ve ağı daha güvenli hale getireceğini ve daha sonra işlem ücretlerinin düşmesine yol açacağını tweetledi. Doge Whisperer’ın tweetine göre, şimdiye kadar 763 node güncellemeyi gerçekleştirdi. Ancak tweet’e göre, ağın çok daha fazla yeni node’a ihtiyacı var. Tweet’te şu ifadeler yer alıyor:

Elon Musk, Dogecoin node’umuzu yükseltmemizin önemli olduğunu söyledi. Bu, ağın güvenliğini sağlamaya ve işlem ücretlerini düşürmeye yardımcı olacaktır. Şu anda 763 node’luk süreçteyiz ve iyi ilerleme kaydediyoruz. Eski sürümdeki node’unuz varsa, en yeni sürüme yükseltin. Ne kadar çok yeni node, o kadar iyi!

Elon Musk, tweet’lerini “tık tuzağı” başlıklara dönüştüren medya kuruluşları ile dalga geçti

DOGE kurucu ortağı Billy Markus, Elon Musk’ın zamanın nihai para birimi olduğu konusundaki tweetini içeren bir haber başlığının ekran görüntüsünü paylaştı. Medya, tweet’i Dogecoin’i içeren bir tıklama tuzağı başlığına dönüştürdü ve coin’in kurucu ortağı, haber kaynağının izleyicilerin dikkatini bu şekilde çekme girişimi ile dalga geçti. Elon Musk, bunu bir çift gülücük emojisi ile yorumladı.

Dogecoin fiyatında son durum

7 Eylül’de sekizinci sırada yer alan Dogecoin 0,30 dolar seviyesinin altına düştü ve 0,22 doları gördü. Bitcoin de 50.000 doların altına düştü. DOGE en son Ağustos başında bu fiyat seviyesinde görülmüştü. Meme coin’i, yerini Solana’ya kaptırdı. Solana, daha sonra XRP’yi de geçti. Yazım sırasında 0.24 dolardan işlem gören Dogecoin, 32.4 milyar dolarlık piyasa değeri ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Aşağıdaki 24 saatlik grafiğe göre, güncellemeye yönelik son tweet, fiyata hafif bir ivme kazandırmış gibi görünüyor.

Dogecoin’in hemen önünde 33.02 milyar dolarlık piyasa değeri ile Polkadot geliyor – onun ardında ise 51.3 milyar dolarlık piyasa değeri ile XRP geliyor. Dogecoin, 2021’in ilk aylarından itibaren ilk 10’da yer alıyor. DOGE’un ilk 10’da kalıp kalmayacağını ise zaman gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Elon Musk Tweet Attı ve Kritik DOGE Güncellemesi Geldi!