Boğalarla Dans Edenler: Bu 9 Altcoin Fırladı ve Gidiyor!

altcoin 2
altcoin 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 3’lük bir değer kazandı ve 47.000 doların üzerine çıktı. Toplam kripto para piyasasının değeri ise 2.22 trilyon dolara yükseldi. Yükseliş dalgası, pek çok altcoin projesini de etkiledi. Kriptokoin.com olarak en çok değer kazanan 9 altcoin’i ve ağdaki gelişmeleri inceliyoruz…

Curve DAO Token, en çok değer kazanan altcoin oldu

Curve DAO Token, gelişmiş bağlama eğrileri kullanarak zincir üzerinde likidite sağlamaya odaklanan, stablecoin’ler için merkezi olmayan bir borsa olan Curve protokolünün yerel tokenidir. CRV için  görülen ivme artışı, Curve protokolünün Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum’da başlatıldığının duyurulmasının bir sonucu olarak geldi. CRV, yüzde 22.26 kadar yükseldi.

Dün de en çok değer kazananlar arasında yer alan ve önceden BCHA olarak bilinen eCash (XEC), bugün de yüzde 19.14’lük bir artış ile karşımıza çıkıyor. XEC’nin dışında merkezi olmayan protokol Aave (AAVE), yüzde 18.87 oranında yükselmiş görünüyor.

Hindistan üniversitesi Hedera Hashgraph’i (HBAR) seçti

En çok değer kazanan dördüncü coin, merkezi olmayan ekonomi için kurumsal düzeyde ağ sağlayan Hedera Hashgraph’in HBAR isimli yönetişim tokenı oldu. Indian Institute of Technology Madras, enstitünün araştırma ve gelişişimi Blockchain ve dağıtık defter teknolojileri gibi yeni alanlarda da ilerletmek için Hedera yönetim konseyine katıldığını açıkladı.

IOST, “kazanmak için oyna” projesi olan Zodium ile ortaklığını duyurdu ve böylece NFT ve Blockchain sektörleri, IOST ağında ivme kazandı. Ayrıca IOST, OKCoin’in Japonya kolunda spot olarak alınıp satılmaya başlandı. Tüm bu gelişmeler sonucunda IOST yüzde 16.71’lik bir yükseliş yaşadı.

Chainlink, yeni entegrasyonlarla yükseldi

DeFi platformu SushiSwap’in (SUSHI) fiyatı ise yüzde 15.37 oranında yükseldi. Uygulamaları web’de kullanılabilir hale getirmek için tasarlanmış merkezi olmayan bir uygulama platformu olan Near Protocol’ün NEAR tokenı, yüzde 12.83’lük bir artış yakaladı. DeFi kredi platformu Compound’ın COMP tokenı ise yüzde 12.31 artış yaşadı.

Efsaneleşen Analist, Bu Altcoin projesinde Bomba Tahmin Yaptı!

Bu sırada evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmelere olanak tanıyan Blockchain katmanı ve merkezi olmayan oracle ağı aracılığıyla veri sağlayan Chainlink’in LINK’i, yüzde 11.63’lük bir yükseliş yaşadı. Chainlink, Growth DeFi, Flourishing Capital, Activ Financial, Sigmadex gibi şirketlerle entegrasyon kurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Boğalarla Dans Edenler: Bu 9 Altcoin Fırladı ve Gidiyor!

Yorumlar kapalı.