“Tehlikeli Yerdeyiz” Efsanevi Borsacıdan Altın ve Borsa Tahminleri!

gold stocks
gold stocks
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CNBC’den Jim Cramer, yatırımcılara hisse senetleri arasında kazananları seçmeye çalışanların bunun yerine nakit veya altın tutmalarını söyledi. Diğer türlü, hisse senetlerinin, Eylül ayında yatırımcılar için kaybedilecek bir oyun olabileceğini söyledi.

Jim Cramer: Paranızı altın ve nakde ayırın

Mad Money sunucusu, üçüncü çeyrek sona ererken ABD borsasının tehlikeli bir yer olabileceği konusunda uyardı. Cramer’a göre Eylül ayı, acımasız bir ay ve düzeltmelerle bir kez daha bu şekilde oynuyor. Cramer, bunun için “Tipik olarak birkaç gün içinde başlayan mevsimsel düşüşün habercisi olan bir şey,” diyor. Bunun yerine Cramer, biraz nakit ve altın seçmenizi tavsiye ediyor. Geçtiğimiz günlerde, “Şu anda biraz nakit tutmak, biraz altın sahibi olmak daha iyi” dedi.

Altın Fiyatı Analizi: Tahminler, Veriler ve Seviyeler!

Ancak “Tüm bu volatilite sırasında hangi hisse senetlerinin önde gelen kazanç olacağını bulmak, özellikle bu sefer zor bir görev olabilir,” dedi. Cramer, “Elbette, herhangi bir günde bir yardım rallisi görebiliriz. Bugün Dow gayet iyi dayandı. Başta sağlık sigortacıları olmak üzere bazı sağlık stokları yükseldi. Bankalar iyi bir gösteri sergiledi. Yine de hiçbir şey hakkında çok kesin olmak istemiyorum,” ifadelerini kullandı.

Cramer: Hisse senedi satışı yapılabilir

Cramer, traderlar için bir başka seçeneğin de, piyasa bu hafta daha da büyük bir düzeltme görmeden önce hisse senedi satışı yapmak olabileceğini belirtti. Cramer, “Eğer bir tradersanız, belki bu hafta biraz satış yapabilirsiniz. Amaç, 17 Eylül’ün tipik olarak yılın en zor dönemini başlattığını bilmeyenlerin önüne geçmek,” diyor. ABD Eylül hissesi satışları Salı günü Dow Jones’un yaklaşık 325 puan veya yüzde 0.9 düşmesi, S&P 500’ün yüzde 0.7 ve Nasdaq’ın yüzde 0.5 düşmesiyle devam etti.

4 Analist Açıkladı: Altın Fiyatları Düşmeye Devam Edecek Mi?

Altın ise yazım sırasında 1.800 doların biraz üzerinden, 1.801 dolardan işlem görüyor. Değerli metal, son 24 saatte yüzde 0.19’luk bir düşüş yaşadı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere haftaya 1.800 doların altında başlayıp, daha sonra 1.800 seviyesinin yeniden üzerine çıktı. Gram altın ise 488 lira civarında.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

“Tehlikeli Yerdeyiz” Efsanevi Borsacıdan Altın ve Borsa Tahminleri!