Ünlü Milyonerden BTC ve Kripto Yorumu: Yine Alacağım, Trilyonlar Geliyor!

106871740 Kevin Thumb 2 jpg
106871740 Kevin Thumb 2 jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, diğer adıyla Mr. Wonderful, önümüzdeki birkaç yıl içinde Bitcoin’e  (BTC) “trilyon dolardan” daha fazlasının akmasını bekliyor. Mr. Wonderful, ayrıca kripto para birimlerinin kurumsal bir varlık sınıfı haline geldiğini görüyor ve “Ne zaman olacağını bilmiyoruz ama kesinlikle gelecek. Geçmiyor” diyor. Biz de Kriptokoin.com olarak bu ilginç röportajı sizler için derledik.

Kevin O’Leary, Bitcoin’de (BTC) trilyon dolarlık fırsat görüyor

Kevin O’Leary, Pazartesi günü yayınlanan CNBC’nin Capital Connection’ında bir röportajda, Bitcoin (BTC) ve kripto paralar hakkında konuştu. “Kripto konusunda iyimserim,” diye sözlerine başlayan Kevin O’Leary, merkezi olmayan finans (DeFi) konusunda da iyimser olduğunu belirtiyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Coinbase’in Lend ürününe karşı geri adım attığını belirterek, “Bu, gerçekten çok ilginç bir alan olarak ortaya çıkan şeyde bir yavaşlamadır” diyen Mr. Wonderful, şu hususları vurguluyor:

Düzenleyicinin aslında kripto hakkında bazı kararlar almasını istiyoruz. Çünkü finansal hizmetlerde olan hiçbirimiz bu konuda gerçekten bir kovboy olmak istemiyoruz. Düzenleyici uygun olmadığını söylerse kriptoya karışmak istemiyorum.

BTC

Sözlerine “Dışarı çıkmayı göze alamam. Uyumsuz olmayı göze alamam” diye devam eden Shark Tank yıldızı özellikle Bitcoin’e (BTC) atıfta bulunarak şunları söylüyor:

Düzenleyici nihayet finansal hizmet şirketlerinin buna bir varlık demelerine izin verirse, Kanada ve diğer ülkelerde olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri’nde bir ETF’ye (borsada işlem gören fon) koyarsa, Bitcoin’e (BTC) bir trilyon dolarlık daha alım olacağını düşünürdüm. Ve henüz buna sahip değiliz, ama bu fırsat.

Mr. Wonderful, kripto varlıklarını artırma niyeti olduğunu belirtiyor

Bu arada belirtelim ki yazının yazıldığı sıralarda, mevcut BTC fiyatında, Coinmarketcap’ten alınan verilere göre, Bitcoin’in piyasa değeri 907,54 milyar dolar. Kevin O’Leary açıklamalarına devam ederek, şu şekilde detaylandırıyor:

Günün sonunda, önümüzdeki birkaç yıl içinde bunun olacağını düşünüyorum. Bu yüzden çok ilgi var.

BTC

Kevin O’Leary, tüm kurumsal yatırımcıların, düzenleyicilerin kripto tarafında “ne zaman ve nasıl” olacağını ve kripto paraları ne zaman bir “kurumsal varlık sınıfı” olarak kabul edeceklerini, bilmek istediklerini de sözlerine ekliyor ve kendinden emin bir şekilde “Ne zaman olduğunu bilmiyoruz ama kesinlikle gelecek. Uzaklaşmıyor” tahmininde bulunuyor. Mr. Wonderful, ayrıca kripto varlıklarını artırma niyetini de açıklıyor:

Şu anda %3 olan kripto varlığımı yıl sonuna kadar %7’ye çıkarmak istiyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü Milyonerden BTC ve Kripto Yorumu: Yine Alacağım, Trilyonlar Geliyor!