Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!

Bitcoin price prediction
Bitcoin price prediction
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazıda Kriptokoin.com olarak kripto analisti Nicholas Merten göre Bitcoin (BTC)’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkması için olması gereken şeyler üzerinde duracağız. DataDash‘ten popüler kripto analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yükselişini hızlandırmak için üç temel bileşen arıyor.

Bitcoin (BTC)’de neler olacak?

Yakın tarihli bir Bitcoin güncellemesinde Merten, 470.000 YouTube abonesine Bitcoin’in (BTC) önemli bir yükseliş seviyesi yakınında işlem gördüğünü söyledi. Yeni zirveler oluşturmadan önce en iyi kripto paranın 43.500 dolar civarında bir fiyat ve direnç seviyesinde olmasını beklediğini söyledi. Analist şöyle diyor:

Burada görmek istediğimiz ilk şey, destek olarak pekişmesi için bu önceki direnç çizgisinin birden çok kez yeniden test edilmesi…Her zaman belirli bir destek aralığını birden çok kez test etme eğilimindedir. Ve bunun nedeni, kimin kontrolü elinde tuttuğunu gösteren bir test olmasıdır. Boğalar mı yoksa ayılar mı? Bu durumda alıcılar mı? Satış tarafından daha fazlasını mı alıyorlar? Ya da tam tersi, satış baskısı, gelen potansiyel yeni alıcılardan daha ağır basıyor mu?

İkinci adıma gelince, Bitcoin’in yeni destek seviyelerini sağlamlaştırdıktan sonra daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler oluşturmaya başladığını görmek istiyor. Analist diyor ki:

İkinci adım, daha yüksek düşük seviyeler ve daha yüksek zirveler ayarlamaktır. Şimdi bu, destek aralığını test ederken aynı anda olabilir, ancak genellikle daha sonra olur çünkü bu hattı birkaç kez test edeceğiz.

Son aşama ne zaman?

Son olarak, Merten, devamını görmek için Bitcoin’in önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.000 doları geçtiği bir kırılma arıyor. Devamla şöyle diyor analist:

Bildiğim üçüncü adım, yalnızca kaçınılmaz olarak daha uzun vadeli göreli yüksekleri kırmakla kalmaz, aynı zamanda önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerinde kıracağımız daha yüksek en düşükleri ve en yüksek zirveleri ayarlamanın iki numaralı trendini devam ettirir. Ve bu üçüncü adımdan oldukça önemli bir adım olarak bahsetmemin nedeni, bunun kolay bir meydan okuma olmamasıdır. Tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmak genellikle… oldukça uzun bir zaman alabilir.

Bitcoin önceki 2017 tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların hemen altında işlem gördüğü Kasım 2020’ye geri dönüyor. Analist BTC’nin nihayet kırılmadan önce yaklaşık bir ay boyunca birden fazla geri çekilme yaşadığını vurguluyor. Geleceğe gelince, Merten, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyelerine tırmanması için bu yılın sonunu veya 2022’nin başlangıcını tahmin ediyor:

Genel olarak konuşursak, 2021 Aralık veya 2022 Ocak’taki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerinde potansiyel bir kırılma arıyoruz. Bence bu makul bir zaman dilimi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!