Sıcak Gelişme: Coinbase Yeni Bir Altcoin Listeliyor! Fiyat Fırladı

coinbase
coinbase
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin borsası Coinbase Pro, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Braintrust (BTRST)’u platformuna ekliyor. Listeleme duyurusuyla altcoin fiyatı fırladı.

Öncü Bitcoin borsası Coinbase Pro, yeni bir altcoin listeliyor

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase Pro, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Braintrust (BTRST)’u listeleyeceğini şu açıklamalar ile duyurdu:

15 Eylül Çarşamba gününden itibaren, BTRST’nin Coinbase Pro’ya gelen transferlerini kabul etmeye başlayacağız. Likidite koşullarının karşılanması durumunda alım satım bugün daha sonra başlayacak. Platformda yeterli BTRST arzı sağlandıktan sonra, BTRST-USD, BTRST-USDT, BTRST-EUR, BTRST-GBP ve BTRST-BTC emir defterlerimizde işlem, yalnızca post, yalnızca limit ve tam ticaret olmak üzere üç aşamada başlayacak.  Herhangi bir noktada yeni emir defterlerinden biri sağlıklı ve düzenli bir piyasa için değerlendirmemizi karşılamıyorsa, defteri daha uzun bir süre için bir durumda tutabilir veya İşlem Kurallarımıza göre ticareti askıya alabiliriz. Her sipariş defteri aşamalardan geçerken Coinbase Pro Twitter hesabımızdan tweetler yayınlayacağız.

Listeleme duyurusunun etkisiyle altcoin fiyatı fırladı. Yazım sırasında kripto para, 26 doların üzerinde fiyatlandırılıyor.

Kripto para projesi Braintrust (BTRST) nedir?

Braintrust (BTRST), serbest çalışanları kuruluşlarla birleştiren merkezi olmayan bir yetenek ağı olan Braintrust’a güç veren bir Ethereum tokenidir. BTRST, ağı yönetmek için ve ayrıca yeni kullanıcıları yönlendirmek için bir teşvik olarak kullanılır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sıcak Gelişme: Coinbase Yeni Bir Altcoin Listeliyor! Fiyat Fırladı