Analist Açıkladı: Dogecoin Fiyatı Bu Hafta Sonu Ne Yapacak?

shutterstock 1980543086
shutterstock 1980543086
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin fiyatı son zamanlarda düşük ilgi ile boğuşuyor gibi görünüyor. Birçoğuna göre, bir numaralı meme-coin’i son zamanlarda iyi performans göstermiyor. Peki, ilginin azalmasının arkasında neler var? Bu hafta sonu DOGE’u neler bekliyor? İşte bir analistin görüşleri…

Analist: Dogecoin’e olan ilgi azaldı

Analist Best Owie’ye göre Dogecoin fiyatındaki son düşüş, kısmen önceki haftaki fiyat düşüşünden kaynaklanıyor. Ancak aynı zamanda, kısmen de, düşük performans nedeniyle projeye olan ilginin azalmasından da kaynaklanıyor. Köpek temalı diğer kripto para projeleri toparlanmış olsa bile, DOGE çoğunlukla düşük seviyelerde kaldı.

Analist: Dogecoin Tahtını Geri Kazanmak İçin Bunu Yapmalı!

İlk 10 kripto paradaki geri kazanımlar, meme coin’ine de yansımadı. Bitcoin ve Ethereum fiyat toparlanmaları gördü. Dogecoin haftanın ilk yarısında çoğunlukla yatay kaldı. Ta ki kripto para biriminin toparlanmaya başladığı Cuma sabahına kadar. Bu hafta ilk kez, 0,25 dolarlık direnç noktasında kırılma yaşandı.

Dogecoin’in rakibi Shiba Inu, Coinbase listelemesini güvenceye aldı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere “Doge Katili” Shiba Inu (SHIB) nihayet bu hafta Coinbase’de listelendi. Duyuru, Coinbase’in meme coin’ini ticaret platformunda listelediğini açıklamasından bir haftadan kısa bir süre sonra geldi. Meme coin’in en büyük rakibi daha önce Coinbase Pro’da listelenmişti. Dün Coinbase, kripto para biriminin artık ana web sitesi Coinbase.com’da işlem yapmak üzere listelendiğine dair bir duyuru yayınladı.

Analist: BTC, DOGE, ADA ve Bu 8 Altcoin Aralık'ta Bu Seviyelerde Olacak!

Shiba Inu’nun fiyatı bu haberin ardından yükseldi. Yüzde 35’e varan kazançlar elde eden SHIB’nin fiyatı Cuma sabahı yaklaşık 0.00000970 dolarda zirve yaptı. Meme coin projesi, son üç ayın zirvesini yakaladı ve topluluğun ilgisini yeniden kazandı. İlk meme coin’i de bu hareketten yararlandı. Shiba Inu’nun fiyatı yükselirken, Dogecoin kendi tarafında biraz fiyat hareketi gördü. 0,23 doların altında seyreden fiyat, Cuma gününün erken saatlerinde fiyatta artış gördü. Dogecoin 0,259 dolara kadar yükseldi. Sadece 0.26 doları yeniden test ettikten hemen sonra geri çekildi.

Dogecoin fiyatı hafta sonu nasıl hareket edecek? Analist açıkladı

Best Owie’ye göre Dogecoin için 0.25 doların üzerinde bir toparlanma çok önemli olsa da, bu pozisyonu tutmanın imkansız bir görev olduğu ortaya çıktı. Analist, kripto para biriminin, “ayılar çalmadan önce sadece birkaç saat boyunca 0,25 doların üzerinde durmayı başardığını” söylüyor. Cuma sabahı görülen erken ralliden önce fiyatı başarıyla önceki seviyelere geri çekiyor.

Analiste göre coin, 24 saatlik en düşük seviyesinin üzerinde kazançlar kaydetmesiyle küçük iyileşmeler gördü. Şu anda 0,24 dolardan işlem görüyor, ancak gün boyunca onu sarsan çoklu düşüşlerin etkilerini hala yaşıyor. Analiste göre düşük volatilite seviyeleriyle birlikte hafta sonu yaklaşırken, fiyat biraz hızlanabilir. Best Owie, analizini, “En iyi kripto paralara kıyasla mevcut hareketi göz önüne alındığında, Dogecoin’in kazanımları, hafta sonu için Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto paralarda beklenen getirilerle eşleşmeyebilir,” diyerek sonlandırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist Açıkladı: Dogecoin Fiyatı Bu Hafta Sonu Ne Yapacak?