DOGE ve SHIB İçin Önemli Tahmin: Bu Seviyeler Yakında!

Shiba Inu devastatingly fails in DeFi safety score yet its DEX locks in 1.5B in a day
Shiba Inu devastatingly fails in DeFi safety score yet its DEX locks in 1.5B in a day
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin katili Shiba Inu direnci kırarken SHIB boğaları 0,000014 doları zorluyor. Shiba Inu fiyatı Ekim açılışından %52’nin üzerinde hareket ederek yükseldi. Boğa kırılması, daha önce işlem gören yüksek seviyeleri vuruyor. Dogecoin boğaları düşüş trendinden çıkmaya çalışıyor. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

SHIB boğaları nereye koşuyor?

Shiba Inu fiyatı, Ekim ayındaki açılışından bu yana 0.00000716 dolardan önemli kazanımlar elde etti. %52’nin üzerinde bir kazanç, boğaların Dogecoin katili Shiba Inu’yu 0.000011’de dört ayın yeni zirvelerine ittiğini gördü. Ancak, kalıcı tarihsel direniş, daha fazla yukarı hareketi engelledi. Shib fiyatı 0.000011 doları buldu. Shiba Inu fiyatı, Ekim ayından bu yana muhteşem ve patlayıcı yükseliş momentumu ile kripto para piyasasının çoğundan daha iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, uzun vadeli alıcılar, 0.000009 dolar seviyesine karşı sürekli olarak zorlandılar. Sonuç olarak, 0.000009 uzun bir işlem aralığının zirvesi olarak hareket etti ve 16 Haziran, 30 Haziran, 6 Temmuz, 16 Ağustos, 16 Eylül ve 3 Ekim tarihlerinde test edildi.

Bir kopuş arayan uzun ve kısa vadeli boğaların beklemesi gerekebilir. Göreceli Güç Endeksi’ni piyasa koşullarına göre değiştirdikten sonra, Shib fiyatı, Göreceli Güç Endeksi’nde (65) bir ayı piyasasında nihai aşırı alım koşuluna karşı işlem görüyor. Yukarı yönlü hareketin yakında sona erebileceğinin bir başka işareti de Shiba Inu fiyatı ile Bileşik Endeks arasındaki gizli düşüş eğilimidir. Şamdan grafiğindeki kırmızı ok daha düşük zirveleri gösterirken, Bileşik Endeks daha yüksek zirveleri gösteriyor. Bileşik Endeks de tarihsel bir direnç seviyesinde.

Bununla birlikte, satıcılar bu işlem aralığı konusunda dikkatli olmalı. Analist Morgan’a göre, Shiba Inu fiyatı, anında düzeltme ve 0.000007 dolar değer alanına dönüş belirtileri gösterebilir, ancak haftalık Göreceli Güç Endeksi 50’ye bir dönüş ve bu seviyenin üzerinde bir kırılma gösteriyor. Bu nedenle, haftalık grafik hafta boyunca Göreceli Güç Endeksi yükseliş momentumunu korursa, Shiba Inu fiyatı 0,000011 dolardan kolayca kapanabilir.

Dogecoin’de durum

Öte yandan, Dogecoin fiyatı 0,21 doları test ederek %23 düşüş potansiyelini artırıyor. Dogecoin boğaları düşüş trendinden çıkmaya çalıştı. DOGE fiyat hareketi herhangi bir kesin kar seviyesine ulaşmadığı ve fiyat hareketinin zaten aşağı yönlü olduğu bir dönemde, yanlış bir kırılma ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Analist Filip L. Diyor ki: “Aşağı yönde 0,21 dolarlık bir kırılma bekleyin, bu da 0,16 dolara doğru bir düşüş trendi açar.”

Dogecoin (DOGE) fiyat hareketi, zincirleri kırmaya çalışan boğalarla düşüş trendini elden geçirdi. Analiste göre, yukarı yönde hiçbir temel kar seviyesine ulaşılmadığı için girişimin başarısız olması muhtemel görünüyor ve fiyat hareketi 0,21 dolarlık bir yeniden teste doğru aşağı yönde kayboluyor gibi görünüyor. Daha düşük bir kırılma, DOGE fiyatının 0.16 dolara olası %23 devalüasyonu ile ayıları tekrar kontrol altına alacaktır. Dogecoin fiyatı, boğalar arasındaki zayıflığı ortaya koyuyor, ayılar saldırmayı bekliyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat hareketi, mor azalan trend çizgisinin dışında daha yüksek bir kırılma ile boğaları hafifçe destekliyordu. Ayılar şimdi yavaş ama emin adımlarla 0,21 dolardan destek seviyesinin kırılmasıyla kontrolü ele alıyor. Analiste göre, DOGE, ayıların insafına teslim edilecek. 0.19 dolar civarında, Eylül ayından itibaren düşük seviyede oynamak isteyen boğalardan kısa vadeli bir destek olacak. Ancak bunun ötesinde, fiyat hareketinin 0.16 dolara düşmesine hiçbir engel yok. Bu seviye 20 Ağustos’a kadar uzanıyor ve aylık S1 destek seviyesinin hemen üzerinde geliyor.

DOGE/USD daily chart

Analiste göre, ayıların 0.16 dolar için baskı yapmasını bekleyin, ancak bir kez oradayken, boğalar DOGE fiyat hareketini çekici bir indirimle almaya başladığında zorlaşacak. Aylık S1 pivot seviyesinin hemen üzerindeki giriş noktası ile, duraklar bunun altına güvenli bir şekilde yerleştirilecektir. Boğalar, uzun süredir burada mükemmel bir giriş yaptı ve bu, ayıların neredeyse tamamen kârlarını alacakları bir seviye haline getirdi. Analist Filip L.’ye göre 0,21 dolar seviyesi devam ederse, fiyatların tekrar 0,26 dolara yükselmesini bekleyin, yükseliş trendi daha fazla test edilir, ancak yine de tam olarak kırılmaz. Bu, boğaların temkinli olacağı ve duyarlılığın bir gecede hızla aşağı yönlü kayabileceğinin farkında olacağı anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

DOGE ve SHIB İçin Önemli Tahmin: Bu Seviyeler Yakında!