Efsanevi Analist: Zamanı Geldi! Bu Altcoin, BTC’yi Sollayacak

pexels roger brown 5126268
pexels roger brown 5126268
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para birimi analisti Michaël van de Poppe, sosyal medyada Cardano’nun (ADA) şimdi yeni zirvelere geçmek için Bitcoin’e karşı düşük seviyelerden sıçramaya hazır olduğuna inandığını açıkladı. Ancak Poppe altcoin tahminlerinde yalnız değil! Twitter’dan ve büyük borsalardan pek çok analist ADA/BTC farkının büyük ölçüde kapanabileceğini düşünüyor.  Kriptokoin.com olarak birkaçını derledik…

Michaël van de Poppe ADA analizlerini yayınladı

Poppe, Twitter’da 430.000’den fazla takipçisi ile paylaştığı bir grafikte, ADA/BTC çiftinde bir dip oluştuğunu ve tarihsel eğilimlerin ADA’nın şimdi BTC karşısında yeni bir zirve yapmaya hazır olduğunu gösterdiğini söyledi:

Cardano’nun buraya sıçramasının zamanı geldi.

ADA şu anda 4.587 satoshi’den (0.00249) işlem görürken, Poppe ADA fiyatının 6500 satoshi’ye (3.5352 dolar) kadar ulaşabileceği bir kırılmayı öngördü. Dolar karşısında, CryptoCompare verileri ADA’nın son 12 ayda %2,100’ün üzerinde bir yükselişin ardından 2,2 dolara yakın işlem gördüğünü gösteriyor. Cardano’nun fiyat artışı, ağa akıllı sözleşmeler getiren uzun zamandır beklenen Alonzo hard fork‘un piyasaya sürülmesinden önce geldi. Akıllı sözleşmelerle Cardano, merkezi olmayan uygulamaları barındırabilir (DApps) ve kendi DeFi alanını barındırmak için Ethereum, Solana ve diğerleri ile rekabet edebilir.

Benjamin Cowen altcoin ADA fiyatından 20 dolar bekliyor!

Bir diğer popüler kripto para analisti ve trader Benjamin Cowen Ağustos ayında, ADA fiyatının bu döngüde 20 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğuna inandığını, BTC kadar iyi performans göstermesi durumunda 4.5 dolara ve BTC 150.000 dolara ulaştığında 9 dolara ulaşacağını tahmin etti. Ek olarak, finansal danışmanlık firması Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 100.000 doları bulacağından “oldukça emin” olduğunu açıkladı.

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee’nin kardeşi, BTC’den 100.000 dolar bekliyor

Benzer şekilde, BTCC borsasını kuran ve Litecoin yaratıcısı Charlie Lee’nin kardeşi olan bir kripto para birimi endüstrisi emektarı olan Bobby Lee, bir röportajda, Bitcoin’in yıl sonuna kadar fiyatını 100.000 doların üzerine çıkaracak, kaçırma korkusu (FOMO) tarafından yönlendirilen bir ralli görmesini beklediğini açıkladı.

25'ten Fazla Sinyali Çıktı: Bitcoin'in Sıradaki 5 Seviyesi Açıklandı!

Twitter analisti Kaleo, altcoin ADA fiyatından bu oranda büyüme bekliyor

Ayrıca, Kaleo takma isimli kripto trader’i, Bitcoin’in 100.000 dolardan ve ETH’nin 10.000 dolardan işlem gördüğü bir dünyada, Cardano’nun BitTorrent’in BTT token’ine benzer bir şekilde diğer tüm kripto para birimlerini geride bırakabileceğini ve bu konuda %1.000 artış kaydedebileceğini yazdı.

Son olarak, önde gelen dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapor, Cardano’nun rakiplerine kıyasla düşük değerde olduğunu buldu. Ancak Haziran ayında milyarder Mike Novogratz’ın Cardano’yu “garip bir tarikat” olarak gördüğünü açıkladığı gibi, herkes Cardano konusunda iyimser değil.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Efsanevi Analist: Zamanı Geldi! Bu Altcoin, BTC’yi Sollayacak

Yorumlar kapalı.