Önemli Gelişme: Coinbase’e 2 Yeni Altcoin Geliyor!

424663143e
424663143e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa, Function X (FX) ve Wrapped Centrifuge (WCFG)’ü platformuna ekliyor. Borsa bu 2 altcoin’i dün profesyonel trader’lar için bir işlem platformu olan Coinbase Pro’ya eklemişti. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik…

Coinbase, 2 yeni altcoin listeliyor! İşte detaylar…

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa, Function X (FX) ve Wrapped Centrifuge (WCFG)’ü platformuna ekliyor. Borsa konuya yönelik şu duyuruda bulındu:

Bugünden itibaren Function X (FX) ve Wrapped Centrifuge (WCFG), Coinbase.com’da ve Coinbase Android ve iOS uygulamalarında mevcuttur. Coinbase müşterileri, burada her varlık sayfasında belirtilen belirli istisnalar dışında, artık Coinbase tarafından desteklenen çoğu bölgede FX ve WCFG ticareti yapabilir, gönderebilir, alabilir veya depolayabilir. Bu varlıklar için alım satım da Coinbase Pro’da desteklenmektedir.

Milyoner, Bitcoin (BTC)'in Yanında Bu Altcoin'lerden Alıyor!

Function X (FX) ve Wrapped Centrifuge (WCFG) nedir?

Function X (FX), bir çekirdek Blockchain, çapraz zincir protokolü ve merkezi olmayan uygulamalar için platform içeren Function X’e güç sağlayan bir Ethereum tokenidir. FX, akıllı sözleşme oluşturma ve veri depolama gibi hizmetler için ödeme yapmak, ağ yükseltmeleri için oy kullanmak ve ağ üzerinde stake yapmak için kullanılabilir.

Wrapped Centrifuge (WCFG), Ethereum Blockchain’inde Centrifuge (CFG) temsil etmesi amaçlanan bir Ethereum tokenidir. WCFG, CFG değil, CFG’nin fiyatını izlemek için tasarlanmış ayrı bir ERC-20 tokenidir. CFG, Polkadot tabanlı Centrifuge Zincirinin yerel varlığıdır ve stake etme ve on-chain yönetim için kullanılabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Önemli Gelişme: Coinbase’e 2 Yeni Altcoin Geliyor!