Altcoin’lerde Hafta Sonu Rallisi: Bu 5 Coin, Fırladı Gitti!

Cardano price prediction Altcoin to rise towards 0.1037
Cardano price prediction Altcoin to rise towards 0.1037
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, dün 56.000 dolar seviyesine dokunup 55.000 dolar civarına geri çekilse de, yazım sırasında yüzde 0.3’lük bir yükseliş yaşadı. Ethereum, Cardano, Binance Coin, XRP gibi altcoin’ler de yatay bir seyirde. Ancak, piyasa değeri ile ilk 100’de yer alıp son 24 saatte yüzde ciddi bir yükseliş yakalayanlar da var. İşte bu altcoin projeleri…

Günün en çok yükselen altcoin’i: Shiba Inu (SHIB)

Popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB), son 24 saatte yüzde 31.20’lik bir yükseliş yaşadı. Kendini Dogecoin katili olarak betimleyen SHIB, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere son birkaç gündür piyasada oldukça etkileyici ralliler gerçekleştiriyor. Tesla CEO’su Elon Musk, Shiba Inu cinsi evcil hayvanı Floki’nin fotoğrafını Twitter üzerinde paylaştıktan sonra SHIB, destek aldı. Bu sırada SHIB yatırımcılarının sayısı 720.000’i geçti. Ayrıca ekip, NowPayments ile bir ortaklık kurdu. Haftalık artışı yüzde 300 civarında olsa da meme coin’i, 10 Mayıs’ta gördüğü ATH’sinin yüzde 25.58 altından işlem görüyor.

İkinci olarak, zincir dışı işlemlerin yönetimini sağlayan bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Celer Network (CELR) yüzde 23.11’lik bir artış yaşadı. Celer, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü cBridge’de toplam cross-chain işlem hacminin 400 milyon doları geçtiğinin haberini verdi.

İvme kazanan diğer altcoin projeleri: ONE, FIL, MDEX

En çok değer kazanan bir diğer coin, merkeziyetsiz uygulamaların (dApps) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir ekosistem olan Harmony’nin ONE’ı oldu. Harmony ekosisteminde en son gelişmelerden biri, Harmony’e ilk DEX analiz toplayıcısı Ikura’nın gelmesi oldu. ONE, son 24 saatte yüzde 9.86 yükseldi.

Bu Altcoin’in CEO’su Kayboldu: Twitter Hesabını Sildi!

Dördüncü olarak, 2020’nin Ekim ayında piyasaya sürülen, merkezi olmayan depolama sistemi Filecoin’in FIL tokenı yüzde 9.12’lik bir yükseliş sergiledi. Son olarak, fon havuzları konsepti üzerinde çalışan, standart DEX’lerle bazı benzerlikleri paylaşan, ancak hem Ethereum ağı hem de Huobi Ekolojik modelinde modellenen çift zincirli bir model kullanan otomatik piyasa yapıcı ve merkeziyetsiz borsa olan Mdex’in MDEX tokenı yüzde 8.88 oranında yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Altcoin’lerde Hafta Sonu Rallisi: Bu 5 Coin, Fırladı Gitti!