Popüler Ticaret Platformu, DOGE ve Birçok Altcoin’i Listesine Ekliyor!

p 2 if youand8217re a dogecoin fan you know what today is answer doge day
p 2 if youand8217re a dogecoin fan you know what today is answer doge day
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen web sitesi oluşturucularından biri, kripto para ödemeleri için destek ekledi. Listede her zamanki gibi DOGE de var. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Wix, DOGE ve birçok altcoin’i listesine ekliyor!

Dünya çapında 210 milyon kullanıcıya sahip İsrailli web geliştirme hizmeti Wix,  kripto para ödeme işlemcisi BitPay ile ortaklık kurdu. E-Ticaret platformu, meme kripto para birimi Dogecoin de dahil olmak üzere yeni ödeme seçenekleri olarak bir dizi kripto para birimini listesine ekledi. Yeni özellik aşamalı olarak kullanıma sunulacak. Dogecoin (DOGE) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görebilirsiniz.

Milyarderden Ünlü Oyuncuya Tavsiye: Bu Meme Coin'den Almalısın!

Başlangıçta, kripto para birimleri ABD, Kanada, İngiltere, Almanya ve Brezilya’da kabul edilmektedir. Şubat ayında Wix, 20 milyar doları aşan piyasa değeriyle İsrail’in en büyük şirketi oldu. Bununla birlikte, hisseleri bugüne kadar %27,48 düştü. Wix’ten Omer Shatzky’ye göre, bu durum potansiyel olarak işletmelerin yeni kripto para dostu müşteriler çekmesine izin verecek. Omer Shatzky, konuya yönelik şunları söyledi:

BitPay ile Wix işletmeleri, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile ödeme yapmayı tercih eden yepyeni bir müşteri pazarına ve işletmelerinin büyüyen kripto para piyasasına girmeleri için bir yola erişebiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Ticaret Platformu, DOGE ve Birçok Altcoin’i Listesine Ekliyor!