Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeliyor!

What is Local Business Listing
What is Local Business Listing
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerine göre en büyük yedinci altcoin projesi Solana (SOL), popüler Bitcoin borsası eToro’da listeleniyor. Şirkete göre, eToro müşterilerine kripto para birimi portföylerinde çeşitlilik sunmak için en son ekleme olarak SOL seçildi.

Solana eToro’da hangi çiftlerde listelenecek

Popüler Bitcoin borsası eToro’da BTC, ETH, BCH, LTC, XRP, DASH, ETC, ADA, XLM, EOS, NEO, TRON, ZEC, BNB, XTZ, LINK, UNI, COMP, AAVE, YFI, MANA, ALGO, MATIC, BAT, MKR, ENJ, FIL, DOT ve MIOTA ile SOL işlemleri yapılabilecek.

Bu Altcoin Projesine Milyar Dolarlık Fon: Fiyat Sıçradı!

Bitcoin saniyede 4.6, Solana 700.000’e kadar işlem gerçekleştirebiliyor

Solana, önde gelen destekçileri arasında kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in de bulunduğu merkezi olmayan bir bilgi işlem platformudur. Proje, Blockchain ölçeklenebilirliğini yükseltmek için Proof of Stake ve Proof of History konsensüs mekanizmalarını kullanıyor.

Solana, pahalı gas ücretleri olmadan daha hızlı işlemleri (saniyede 700.000’e kadar) desteklediğini iddia ettiği için “Ethereum katilleri” olarak adlandırılanlardan biridir. Proje, son zamanlarda Coinbase Pro’daki listeleme de dahil olmak üzere bir dizi umut verici gelişme gördü.

Bu Altcoin Fiyatı "Gizemli Haberle" Rekor Kırdı! İşte Detaylar...

Haber hakkında yorum yapan eToro İş Çözümleri Başkan Yardımcısı Doron Rosenblum şunları söyledi:

Kriptonun uzun vadeli potansiyeli, şu anda geniş çapta kabul gören bir kavram ve hem kurumsal hem de bireysel yatırımcıların kriptoya olan ilgisi katlanarak artmaya devam ediyor. Solana’yı eklemek, kripto para yelpazemizi daha da genişleterek kullanıcılarımıza portföylerini çeşitlendirmeleri için daha fazla fırsat sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dikkat: Popüler Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeliyor!