Bu 2 Altcoin Ortak Oldu! Fiyatları Haberle Sert Yükseldi

2 coins 1
2 coins 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen merkezi olmayan borsa Sushi, Celo ağında ödül olarak dağıtılacak 12,6 milyon dolar değerinde CELO ve SUSHI ile ortak bir likidite madenciliği programı duyurdu. Kullanıcılar hem CELO hem de popüler altcoin SUSHI’de ödüller kazanabilir. Bu ortaklık haberi altcoin fiyatlarına olumlu yansıdı ve fiyatlar sert yükseldi. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Celo ve Sushi ortak oldu!  Altcoin fiyatları sıçradı

Sushi, çok zincirli varlığını başka bir DeFi ortaklığıyla genişletiyor. Borsa, Çarşamba günü Celo’nun “insanlar için DeFi” girişimiyle birlikte çalışacağını ve çiftin 12,6 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu. Kullanıcılar, Celo ağındaki borsaya likidite sağlarken hem CELO hem de SUSHI tokenlerini kazanabilirler.  WETH/CELO, WETH/cUSD, WETH/cEUR ve cUSD/cEUR alım satım çiftlerinin ödüller için uygun olduğu program 14 Ekim’de yayınlanacak. Sushi, borsanın yakında daha fazla ticaret çifti ekleyeceğini belirterek bu listenin kapsamlı olmadığını doğruladı. 

Ünlü Milyarder: Bu 2 Altcoin’den Alın! Ama Bu En İyisi…

Celo’daki likidite madenciliği programından yararlanmak isteyen kullanıcılar, Ethereum ana ağına geri dönmek zorunda kalmadan, tokenleri Celo’ya taşımak için yeni başlatılan Optik köprüsünü kullanabilir.  Lansmanla ilgili olarak Sushi CTO’su Joseph Delong şu yorumu yaptı: 

Celo dağıtımımız konusunda heyecanlıyız, çünkü Celo, varlıkları kolayca taşımak için BLS ön derlemelerinin yanı sıra izinsiz Optik köprüler sunuyor. Sushi AMM, Kashi kredisi ve diğer BentoBox ürünleri, dünya çapındaki kullanıcıların küresel ve izinsiz bir finansal sisteme bağlanmak için ihtiyaç duyduğu gerekli ilkelleri sağlıyor.

Celo ağı, mobil cihazlarda kullanım için optimize edilmiş bir Katman 1 Blockchain’i!

Celo ağı, mobil cihazlarda kullanım için optimize edilmiş bir Katman 1 Blockchain’idir. “İnsanlar için DeFi” girişimi aracılığıyla, dünya çapında altı milyardan fazla cep telefonu kullanıcısı için DeFi’yi daha erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. Mayıs ayında Polygon, bir likidite madenciliği programı için borsa ile ortak olan ilk şirket oldu ve kullanıcıların likidite sağlamak için SUSHI ve MATIC ödülleri kazanmalarına izin verdi. 

Bloomberg: Kurumsal Dopingle Bu Altcoin, Bitcoin'i Devirebilir!

O zamandan beri,  likiditeyi artırmaya yardımcı olmak için Harmony  ve  Avalanche üzerinde benzer programlar başlattı.  Bu ortaklık haberi altcoin fiyatlarına olumlu yansıdı ve fiyatlar sert yükseldi. Celo fiyatı yüzde 15’lik ve SUSHI fiyatı ise yüzde 7’lik bir artış kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 2 Altcoin Ortak Oldu! Fiyatları Haberle Sert Yükseldi