Analist: Bitcoin ve ETH Hafta İçinde Bu Seviyeleri Görebilir!

bitcoin vs ethereum
bitcoin vs ethereum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakından takip edilen bir kripto analisti ve trader’i, Bitcoin (BTC) yakında gerçekleşebilecek fiyat keşfi için hazırlanırken Ethereum’un (ETH) önemli bir destek seviyesini elinde tuttuğunu söylüyor.

Pentoshi: Bu hafta Bitcoin (BTC)’den fiyat keşfi bekliyorum

Kriptokoin.com olarak analizlerini paylaştığımız Pentoshi, 337.000 takipçisine, Bitcoin’in 58.000 dolar alanında çok önemli bir desteğe sahip olduğunu söylüyor. BTC yeni haftada bu seviyeyi koruduğu için Pentoshi, Bitcoin’in muhtemelen 65.000 dolar aralığına doğru hareket etmeye hazır olduğunu ve bir kez daha ATH seviyelerini tehdit edebileceğini düşünüyor:

BTC önemli 58,000 dolar alanını elinde tutmaya devam ediyor. Haftalık en düşük seviye muhtemelen çoktan geldi ve erken yaptığımız bu yeniden teste dayanarak bu hafta fiyat keşfini tahmin ediyorum.

Pentoshi’nin de Ethereum’da gözü var

Trader, önde gelen akıllı sözleşme platformunun Londra hard fork yükseltmesi tarafından tetiklenen net negatif ihraç eğilimine dikkat çekiyor. Yükseltmenin bir yönü, her işlem ücretinden ETH’nin bir kısmını alan ve yakan yeni bir ücret yapısının uygulanmasını içeriyordu. Analiste göre, Ethereum’un tokenomiklerinin son zamanlardaki deflasyonist doğası, bazı yükseliş fiyat hareketleri ile birleştiğinde yakın gelecekte ETH için iyiye işaret ediyor. Analist Ethereum için şunları not etti:

Son 7 günde negatif net ihraç (deflasyonist) gerçekleşti. Hala birleştirme yoluyla 1 ve 2’inci çeyrekte başka bir halving etkinliği var. Teknik kısımda, ATH seviyelerini yeniden test etti ve şimdi destek olarak onaylanması gerekiyor.

BTC/ETH paritesi %50 kazanca işaret ediyor olabilir

Bitcoin çiftinde (ETH/BTC) Ethereum’a bakan Pentoshi, ETH’nin 0.10 (6.100 dolar) seviyesinde çok yılın en yüksek seviyesine ulaşmadan önce geçmesi gereken son bir dirence sahip olduğunu söylüyor. Analistin grafiğine göre, gücünü koruması durumunda ETH/BTC %50 kazanç sağlayabilir. İşte teknik seviyeler:

ETH’nin son bir direnci kaldı. Trend çizgisini ve 3 yıllık PoB’yi (Proof of Burn) mükemmel tuttu. Bir sonraki bağımsız kırılması, onu 0,10-11 BTC’ye ve dolar çiftinde fiyat keşfine göndermeli.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist: Bitcoin ve ETH Hafta İçinde Bu Seviyeleri Görebilir!