Yatırımcılar, Bu Altcoin’i Satmak İçin Borsalara Akın Etti! Fiyat Çakıldı

stock market crash
stock market crash
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un daha hızlı ve daha ucuz işlemler sunması için oluşturulan OMG Network katman-2 ölçeklendirme protokolünün yerel tokenı OMG, Cuma günü ani düşüş yaşadı. Altcoin yatırımcılarının satış için borsalara akın ettiği düşünüldü.

Popüler altcoin OMG’nin yatırımcıları, elindekileri borsalara akıttı

Kripto para birimi, Boba Network’ün OMG sahiplerine ücretsiz BOBA tokenı dağıtacağını bildirmişti. Bu nedenle OMG sahiplerinin elindeki varlıkların ekran görüntüsünün alınmasının ardından bir anda yüzde 40’a yakın bir düşüş gerçekleşti. Coin, 19 dolar seviyelerinden 12 dolara gerileyerek 28 Ekim’den bu yana en düşük fiyatına ulaştı. Merkezi borsalar Cuma günü 5,7 milyon OMG tokenının rekor girişinin gerçekleştiğini kaydetti. Artan coin transferi, yatırımcının satma niyetini temsil etmiş oldu.

Fiyat satışları ve borsa girişleri, Blockchain geliştiricisi Enya tarafından OMG Network ile işbirliği içinde oluşturulan yeni bir katman 2 ürünü olan Boba Network’ün, OMG sahipleri tarafından tutulan bakiyelerin anlık görüntüsünün alındığını duyurmasının ardından Asya’daki işlem saatlerinde hız kazandı. 19 Kasım’da, bu kayıtlı cüzdanlar, ekran görüntüsündeki OMG varlıklarıyla orantılı olarak ücretsiz BOBA yönetişim tokenları alacak. OMG’nin fiyat düşüşü, fiyatların bu ayın başlarında üç yılın en yüksek seviyesi olan 20 dolara ulaştığı güçlü bir rallinin ardından geldi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto para birimi, yaklaşmakta olan Boba Network airdrop’undan ücretsiz para kazanmanın cazibesi talep çektiği için geçen ay yükselişler yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yatırımcılar, Bu Altcoin’i Satmak İçin Borsalara Akın Etti! Fiyat Çakıldı

Yorumlar kapalı.