Sosyal Medya Patlaması Yaşayan 9 Altcoin Açıklandı!

twitter 37
twitter 37
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, Blockchain teknolojisi her geçen gün gelişiyor ve kripto benimsenmesi gittikçe artıyor. Bu da doğal olarak, daha çok insanın kripto piyasasıyla ilgilenmesiyle ve hakkında konuşmasıyla meydana geliyor. Günümüzde sohbetler, tartışmalar, tanıtımlar vb. birçok sosyal aktivite sosyal medya üzerinde gerçekleştiği için, altcoin projelerinin de etkileşim için sosyal medya hesapları bulunuyor.

Twitter’da takipçi sayısı bakımında Top 10’daki altcoin projeleri

Sosyal medya platformlarından özellikle Twitter’in kripto topluluğu için ayrı bir yeri var. Kripto piyasası ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Watcher.Guru, sosyal medyada en çok takip edilen projeleri sıralıyor. Twitter’da 5,9 milyon takipçiyle Binance Coin (BNB) ilk sırada yer alırken, onu 3,7 milyon takipçiyle lider kripto Bitcoin (BTC) izliyor.

Son zamanların en çok konuşulan meme coin projelerinde Dogecoin (DOGE) 2,4 milyon ile 3. sıradayken, Shiba Inu (SHIB) 1,9 milyon ile 5. sırada yer alıyor. İkisinin arasında ise 2,2 milyon takipçiyle Ripple (XRP) bulunuyor. Lider altcoin Ethereum (ETH) 1,8 milyon ile 6. sırada. Listede dikkat çeken bir altconin projesi var; piyasa değeri bakımından 207. sırada olan SafeMoon (SAFEMOON), 1,2 milyon takipçi ile 7. sırada yer alıyor. Lider altcoin Ethereum’un rakipleri olarak görülen ve “Ethereum Katili” de denilen Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) da sırasıyla 1 milyon, 933 bin ve 882 bin ile listenin altında sıralanıyorlar.

Altcoin

Sosyal medyada emsallerinin çok üzerinde tanınırlığı olan altcoin projesi SafeMoon, Binance Smart Chain Blockchain’de Mart 2021’de oluşturulan, yalnızca online olarak var olan ve bir değişim aracı olarak kullanılmayı amaçlayan bir kripto para birimi.

Bununla birlikte, listede 2 tane meme coin projesinin bulunması hiç de şaşırtıcı değil. Çünkü, meme paralar gücünü daha çok sosyal medyadan alıyor. Bunu Elon Mask’ın tweet’lerinden de yakından biliyoruz. Özellikle köpek temalı meme topluluğunun yaptığı paylaşımlar ile adını öne çıkaran projeler, değerlerini de önemli ölçüde arttırabiliyor. Bu nedenle kripto para yaratıcılarının sosyal medya stratejileri, projelerin başlıca hedefleri arasında konumlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sosyal Medya Patlaması Yaşayan 9 Altcoin Açıklandı!