Santiment Bu Altcoin İçin Uyardı: Kırmızı Bayraklar Var!

red flags HOA 2000
red flags HOA 2000
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analiz firması Santiment, traderları önde gelen akıllı sözleşme platformu ve lider altcoin Ethereum’un (ETH) zincir üzerinde kırmızı bayrak sinyalleri verdiği konusunda uyarıyor. Yeni bir Santiment Insights raporunda, kripto para birimi veri şirketi, Ethereum’un daha da yükselirken, ticaret hacminin Eylül ayından bu yana düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor. Kriptokoin.com olarak detayları paylaşıyoruz…

Santiment, lider altcoin Ethereum konusunda uyardı

Santiment’in raporuna göre ekip, fiyat ve işlem hacmi arasında güçlü bir farklılık görüyor. Raporda, “Fiyat yükseliyor, işlem hacmi yükselmeye çalışıyor ama başarısız oluyor ve aşağı doğru gidiyor,” ifadeleri kullanılıyor. Santiment, zincir üzerindeki hacmin veya aktif adres sayısının da 30 Ekim’de 675.500’den, 555.020’ye yani yüzde 17’nin üzerinde düştüğünü ekliyor.

Ethereum ve Bitcoin'in Göreceği Zirve Fiyatlar!

Bu arada, ikinci en büyük kripto para biriminin sosyal hacmi artıyor, bu da piyasa katılımcılarının ETH’nin rallisi konusunda aşırı iyimser olduğunu gösteriyor. Santiment’in radarındaki diğer bir ölçüm, tüm ağ işlemlerinde günlük toplam yatırım getirisini ölçen ağ kar/zararıdır (NPL). Santiment’e göre, NPL’deki büyük bir düşüş, ETH sahiplerinin ortalama olarak zararına satış yaptığını gösteriyor. Santiment, bu zincir üstü sinyallerin “endişe verici” olduğunu ve Ethereum’da “genel olarak düşüş eğiliminde” olduğunu söylüyor. Raporda, aşağıdaki ifadelere yer veriliyor:

Uzun süreli kırılmalar bizim için düşüş sinyallerine işaret ediyor… Fiyatın yükselmesine rağmen ağ etkinliğinin düştüğünü görüyoruz. İnsanlar, ETH yükselse bile (NPL’de görülebilir) kâr elde edemeyecek kadar rahatlar. Bu yüzden cezalandırılma ihtimalleri yüksek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Santiment Bu Altcoin İçin Uyardı: Kırmızı Bayraklar Var!