Ünlü Ekonomist: Bu Altcoin, Çılgın Bir Aşamaya Girebilir!

bull market
bull market
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist Raoul Pal, çok güçlü bir boğa piyasasının “tatlı noktasında” oturan kripto piyasalar hakkında bilgi veriyor. Pal, kripto piyasalarının (özellikle altcoin projelerinin) ufkunda yeni ve büyük bir yükseliş olduğuna dair işaretler gösterdiğini söyledi. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Hangi altcoin bu?

Yeni bir röportajda Pal, Bitcoin çiftinde (ETH/BTC) Ethereum’a bakmanın kendisine kripto piyasalarının “çılgın” bir aşamaya girebileceğini gösterdiğini söylüyor. Analist şöyle diyor:

Şu anda en önemli grafik olduğunu düşündüğüm tablo, ETH’nin BTC’ye karşı grafiğidir. Şu anda 0.074 BTC’de (4.249.24 dolar). 0,08’de (4,593,77 dolar) bu güzel flama modelinden ve yıllarca süren daha büyük bir temel modelden ayrılıyor. Performansı Bitcoin’e karşı iki katına çıkacak gibi görünüyor. Bugün itibariyle Ethereum bu yıl %480 arttı ve Bitcoin %100 arttı. Bu size kripto pazarlarında çılgınca bir şeylerin olacağını söylüyor. Bu, diğer tokenlerin Ethereum’dan daha iyi performans gösterdiği anlamına mı geliyor? Muhtemelen. Sıklıkla gerçekleşen son çılgın aşamaya yaklaştığımızı hissediyoruz.

Analist, mevcut boğa döngüsünün çoğu traderın beklediğinden daha uzun olacağını savunuyor. Pal’e göre, Ethereum şu anda tatlı bir noktada oturduğunu belirttiği kripto boğa piyasasının geri kalanına liderlik etmeli. Analist diyor ki:

Boğa piyasası döngüsü ne kadar sürer, bu konuda farklı bir görüşüm var. Bundan daha önce bahsetmiştim: Ocak, Şubat, Mart’ta çok sayıda kurumsal tahsisat gelecek, yeni hedge fon PNL’leri (karlar ve zararlar) hepsi devreye girecek. Bence bu döngü insanların hayal ettiğinden çok daha fazla uzuyor ve fiyat olarak çok daha yükseklere çıkıyor. Ancak geleneksel olarak çok güçlü bir pazar olacak olan ve ETH‘nin lider olması gereken şey için doğru noktadayız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü Ekonomist: Bu Altcoin, Çılgın Bir Aşamaya Girebilir!