Santiment Uyardı: Bu Patlayıcı Altcoin Satış Bölgesine Girdi!

5026 weekly stock price forecast
5026 weekly stock price forecast
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crypto.com Coin’in (CRO) fiyatı bu hafta yükseldi, ancak analitik firması Santiment, belirli ölçümlerin sıcak altcoin projesinin soğumaya hazır olabileceğini gösterdiği konusunda uyarıyor. İşte detaylar…

Crypto.com’un altcoin projesinde düşüş mü görülecek? Santiment açıkladı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere CRO’nun momentumu, Los Angeles’taki ikonik Staples Center’ın Crypto.com Arena olarak yeniden adlandırılacağı haberlerinin ardından gelişti. Şimdi, Crypto.com ödeme, ticaret ve finansal hizmetler platformuna güç veren kripto para birimi CRO, bir hafta öncesine göre yüzde 120’den fazla artışla 0,91 dolardan işlem görüyor. Yeni bir analizde Santiment, sosyal medyada CRO’ya yönelik FOMO’da (kaçırma korkusu) bir artış gördüğünü belirtiyor. Şirkete göre bu, potansiyel bir düşüş göstergesi. Şirket, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

FOMO, önceki aylara kıyasla bu ay boyunca artan sosyal hacimde de görüldüğü gibi gerçek. Öyle ki, Sosyal Trendler sıralamamızda en çok aranan kelimelerden biri olarak birden fazla kez karşımıza çıkıyordu. Tarihsel olarak, bir coin birkaç gün boyunca trendlerde görünüyorsa, yerel zirvenin içeride olması kuvvetle muhtemeldir.

Santiment ayrıca, CRO’nun piyasa değerini gerçekleşen değerine bölerek hesaplanan MVRV 7D metriğini de inceliyor. Analiz firması, CRO’nun şu anda “tehlikeli bölgede” olduğunu, çünkü varlığın kısa vadeli sahiplerinin yatırımlarının değerinde artış olduğunu gördüklerini ve bu da onları kâr elde etmeye ikna edebileceğini belirtiyor. Santiment, zincir üstü ve sosyal metriklerin satış baskısı olarak hareket etmesi sebebiyle CRO’nun bir sonraki fiyat hareketinden önce muhtemelen soğuyacağını söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Santiment Uyardı: Bu Patlayıcı Altcoin Satış Bölgesine Girdi!