DeFi ve NFT Uzmanı: Bu Metaverse Coin, 5x veya 10x Yapacak!

metaverse
metaverse
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandbox dahil metaverse coin projeleri, bazı olumlu haberler sayesinde son zamanlarda yükseliyor. SAND, son 24 saatte yüzde 15.33’lük bir yükseliş ile 8.20 dolardan el değiştiriyor. Kazançların bir kısmı, Sandbox’ın 29 Kasım’da başlayacak ve 20 Aralık’a kadar sürecek bir Alfa sürümünü başlatma duyurusuyla bağlantılı. Bu sırada bir uzman, SAND’in 5 veya 10 kat daha yükselebileceğini düşünüyor. İşte detaylar…

Uzman isim, popüler metaverse coin SAND’e dikkat çekti

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere 29 Kasım tarihinde The Sandbox’ın metaverse’ünün belirli bir kısmı belirli kullanıcılara açılacak. DeFi ve NFT uzmanı Rio Rocket’e göre “Bu önemli çünkü Polygon’daki lansmanları ve entegrasyonları, Sandbox’ın halihazırda gelişen NFT pazarının DeFi staking ve yeniden dağıtımını içerecek.” Alpha sürümü altında, sadece 5.000 kullanıcı geçiş yapacak ve bu hafta LAND sahibi olan ilk 1.000 kişi çekilişe katılıyor. Ayrıca oyuncular üç NFT kazanabiliyor. Bu alandaki ivme, Facebook’un adını Ekim ayının sonlarında Meta olarak değiştirmesi ve “metaverse’i hayata geçirmeyi” amaçlayacağını duyurmasıyla geldi.

Milyonluk Aboneli Analist, Fırlayabilecek 6 Metaverse Coin'i Duyurdu!

Son kazançlar göz önüne alındığında, bazıları The Sandbox’ın yakın gelecekte 10 dolara ulaşıp ulaşamayacağını veya çöküş, yükseliş yaşayıp yaşamayacağını merak ediyor olabilir. Rio Rocket, .The Sandbox’ın “hak kazanma programını” lanse etti ve sanal dünyasını PlayStation ve Xbox konsollarına sunarak Minecraft’ın ayak izlerini takip etmeyi planladığını kaydetti. Uzman, bu olursa, “Gelecek yıla kadar mevcut seviyelerden en az 5x veya 10x yukarısına bakacağız” ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

DeFi ve NFT Uzmanı: Bu Metaverse Coin, 5x veya 10x Yapacak!