Analist: Bu Altcoin, Tüm Coin’leri Gölgede Bırakacak!

eth 1
eth 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist Justin Bennett’e göre öncü altcoin Ethereum, Bitcoin ve diğer altcoinlerden önemli bir şekilde daha iyi performans göstermeye hazır. Stratejist, Ethereum’un (ETH) kripto pazarlarının geri kalanını gölgede bırakacak etkileyici bir ralli için hazırlandığını düşünüyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Öncü altcoin için beklentiler

Justin Bennett, 90.400 Twitter takipçisine, ETH’nin Bitcoin (BTC) işlem tablosundaki kurulumunun, iki numaralı kriptonun 0.105 ve 0.160 BTC seviyelerine sıçramasını görebileceğini söyledi. Bu değerler yazım sırasında yaklaşık 6.000 dolar ve 9.100 dolara eşit görünüyor. Analist: “ETH/BTC hazır görünüyor. ETH’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde hemen hemen her şeyi geride bıraktığını düşünüyorum” diyor.

Image

Analist, daha geniş kripto trendleri göz önüne alındığında, BTC’ye ek olarak ETH’nin yatırımcılara piyasaların nereye gittiğine dair ipuçları sunabileceğini öne sürüyor. Analist diyor ki:

Herkes bu döngü hakkında ipuçları için BTC’ye bakıyor. Peki ya ETH öncü gösterge haline gelirse? Yarım trilyon dolarlık piyasa değeri ve %19 piyasa hakimiyeti ile Ethereum tembel değil. [Bence] her ikisine de eşit derecede dikkat etme zamanı.

Bennett daha sonra Ethereum’un fiyat seviyelerine dalıyor. 4.000 doları kritik destek olarak belirtiyor ve 4.600 doların kırılmasını çok daha yüksek bir çıkış şansı olarak görüyor.

Image

Yazım sırasında ETH, gün için %2,45 düşüşle 4.245 dolar değerinde. En iyi kriptoya geçen Justin Bennett, son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68.500 dolardan düştükten sonra bir rahatlama rallisi yapmayı umuyorsa, Bitcoin’in 55.000 doları tutması ve 60.000 doları geçmesi gerektiğini söylüyor.

Image

Bir tweet’te Bennett, BTC grafikte kırmızı bir mumun yanında savaşabildiği sürece iyimserliğini koruyor ve “BTC, şu ana kadar çok iyi ve işimizin başındayız” diyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist: Bu Altcoin, Tüm Coin’leri Gölgede Bırakacak!