Analist, Bu Mavi Çipli DeFi Altcoin’inde Sıçrama Bekliyor!

524b46001e2684065bc7d457d8ebb64e
524b46001e2684065bc7d457d8ebb64e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi altcoin projelerinden mavi çipli Curve Finance 7 doları hedefliyor. Curve, boğa bayrağını kırarken önemli kazanımlar elde etmeye hazır görünüyor. Curve Finance’in CRV tokeni son üç günde %38’den fazla arttı. DeFi tokeni önemli bir direnci kırdı. Analiste göre, daha fazla satın alma baskısı, CRV’yi 7 dolara itebilir. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Mavi çipli bir DeFi altcoin

Curve Finance, DeFi pazar sektörünün son birkaç haftadır yaşadığı artan yükseliş ivmesini yakalıyor gibi görünüyor. Önümüzdeki önemli direnç engellerinin olmaması, CRV’nin yükselmek için daha fazla alanı olduğunu gösteriyor. Curve Finance, önemli bir direnç seviyesinin üstesinden geldikten sonra daha yüksek seviyeler kaydetme gücünü kazanmış görünüyor. DeFi altcoinin CRV tokeni, kripto para piyasasındaki son belirsizliği göz ardı ederek son üç gün içinde yaklaşık %38 arttı. Ani yükseliş dürtüsü, CRV‘yi 12 saatlik grafiğinde gelişen boğa bayrağının üst trend çizgisinin ötesine itti. Analiste göre, yükseliş devam paterni, CRV’nin %10 daha ilerleyebileceğini gösteriyor. Satın alma siparişleri yığılmaya devam ederse, CRV 6.14 dolar direnç seviyesinin üzerinde 12 saatlik bir mum çubuğu basmak ve 7 dolara doğru ilerlemek için daha fazla yükseliş ivmesi kazanabilir.

Curve DAO US dollar price chart

İşlem geçmişi, en önemli token konsantrasyonunun daha yüksek bir fiyattan elde edildiğini gösteriyor. Verilere göre yaklaşık 112 adres 17.53 ile 30.72 dolar arasında 762 milyon CRV elde etti. Bu nedenle, bu token sahipleri uzun pozisyonlarında bile kırılma girişiminde bulunmadan önce varlığın yükselmesi için yer var.

Curve DAO Transaction History

Analiste göre, 5,50 dolar destek seviyesinin şu anda güçlü bir dayanak noktası olarak hareket ettiğini belirtmekte fayda var. CRV bu fiyat noktasının üzerinde işlem görmeye devam ettiği sürece, oranlar boğaların lehine olacaktır. Yine de, 5,50 dolarda herhangi bir zayıflık belirtisi, yükseliş trendi devam etmeden önce 5 dolar veya 4,60 dolara düzeltme ile sonuçlanabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, Bu Mavi Çipli DeFi Altcoin’inde Sıçrama Bekliyor!