Shiba Inu, Ünlü Borsaya Girdi! “Her Portföyde Olmalı”

169473708 l 1024x636 1
169473708 l 1024x636 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB), yatırımcı sayısındaki artışla 1 milyonluk önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Ayrıca meme coin, katı düzenleyici gerekliliklere rağmen Güney Kore merkezli bir kripto borsasında başarılı bir şekilde listelendi. İşte detaylar…

Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1 milyonu geçti

Dogecoin katili Shiba Inu, 25 Kasım 2021’de 1 milyonluk dönüm noktasını geçti. Ayrıca, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere meme coin Ethereum balinaları arasında en sevilen ERC-20 tokenlarından biri olarak ortaya çıktı. Verilere göre SHIB fiyat düşüşü sırasında, balinalar sürekli olarak SHIB tokenları biriktirdi. Yakım uygulamasının yanı sıra bu, uzmanlara göre, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzını azaltarak SHIB fiyatında bir ralliyi tetikler.

Shiba Inu fiyatı son iki hafta içinde yüksek volatilite yaşadı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00008616 dolardan yüzde 50’nin üzerine düştü. Fiyat düşüşüne rağmen, kripto yatırımcılarının ilgisinde ve birikimde artış olduğu belirtildi. Ayrıca bir kripto para birimi analisti olan “venturefounder”, SHIB’i portföy çeşitlendirmesi için ideal bir varlık olarak seçti.

Ayrıca Güney Kore’de faaliyette olan Korbit, Güney Kore’deki kripto para birimi borsalarındaki katı düzenleyici gerekliliklere rağmen Shiba Inu’yu listeledi. Meme coin şimdi Korbit’te 100.000’den fazla kullanıcının beğenisine sunuldu. SHIB, yazım sırasında yüzde 4.9’luk bir düşüş ile 0.00003740 dolardan el değiştiriyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 56 kadar altından işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu, Ünlü Borsaya Girdi! “Her Portföyde Olmalı”

Yorumlar kapalı.