Türkiye’de Kripto Para Vurgunu: TFF Üyesi İstifa Etti!

20190325 2 35618949 42953880 Web
20190325 2 35618949 42953880 Web
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde, Trabzon’da yürütülen 450 milyon liralık kripto para operasyonunda TFF Üyesi Kerim Altıay, savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Olaya göre Trabzon’da kendi hesabına para aktardığı iddia edilen banka çalışanı B.Ş., işten ayrıldıktan sonra bir “saadet zinciri” başlatarak eski teknik direktörler, futbolcular, FIFA kokartlı hakemler, polisler ve adliye çalışanlarından para topladı. Yatırımcılar paralarını geri alamayınca emniyet müdürlüğüne şikayette bulundular ve olayın perde arkası aydınlandı.

Kripto para vurgunu ardından TFF üyesi istifa etti

Kriptokoin.com olarak aktardığımız 14 Aralık tarihli gelişmelere buradan göz atabilirsiniz. 450 milyon liralık kripto para operasyonu şüphelilerinden TFF Temsilciler Kurulu Başkanı olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Kerim Altıay, ifadesine başvurulmak üzere 13-14 Aralık tarihlerinde Ankara’da gözaltına alınıyor. Soruşturmayı derinleştiren Trabzon Emniyetinin, ikinci Sınıf Emniyet Müdürü Kerim Altıay’ın gözaltına alınması için Ankara Emniyeti’ne yazı yazdığı da bildirildi. Bir süredir göz altında olan TFF Üyesi Kerim Altıay’ın şimdi istifa ettiği bildiriliyor. TFF gün içinde şu üyesi Kerim Altıay’ın istifa ettiğini duyurdu:

Temsilciler Kurulu Üyesi Kerim Altıay, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na istifasını sunmuştur.

  • TFF, Kerim Altıay istifa kararının kabul edildiğini de söylüyor.
Kripto Vurgunundan Gözaltına Alındı!

12 ilde eş zamanlı “Saadet Zinciri” operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Göz altına alınanlardan TFF üyesi Kerim Altıay, bugünkü açıklamalara istifasını sundu. Türkiye Futbol Federasyonu istifa kararının kabul edildiğini açıklıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Türkiye’de Kripto Para Vurgunu: TFF Üyesi İstifa Etti!