Analist Çıldırdı: Bu 5 Altcoin 2022’de 50x Yapacak!

rocket coins calculator financial metrics to moon crypto invest getty 1
rocket coins calculator financial metrics to moon crypto invest getty 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto analisti ve stratejisti olan David Lark 2022’de radarınızda olması gereken ve 50 kat yükselecek 5 altcoin listeledi. Bunların hepsi oyun odaklı coin’ler. Yazıya başlamadan önce, Kriptokoin.com olarak, analistin tahmininin gerçekleşmesinin zor ve kripto para piyasasının oldukça değişken olduğunu belirtmemizde fayda var.

Lark Davis, bu 5 altcoin projesine dikkat çekiyor

David’in listesindeki ilk coin Avocado Dao oldu. Avocado Dao, Play-to-Earn Blockchain oyunlarıyla daha iyi bir gelecek inşa eden en büyük oyuncu topluluğu olarak lanse ediliyor. Avocado Dao, guild tokenıyla insanların kazanmak için gelip bu oyunları oynamasını sağlar. Analiste göre kripto oyun alanında büyük uzun vadeli potansiyelleri var çünkü kripto oyunları çok büyük olacak.

Listedeki ikinci proje de bir guild tokenıdır. Bu oyun, mevcut bir Güney Doğu Asya oyun projesi tarafından başlatılıyor, bu nedenle Davis’in dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Yield Guild Games (YGG), kullanıcıların sanal dünyalarda NFT’lere yatırım yapmaları için bir platform sağlayarak Blockchain tabanlı oyunları teşvik eden bir DAO’dur.

İzlemeniz Gereken 5 Metaverse Coin

Analistin listesindeki üçüncü coin, Zone. ZONE, Algorand tabanlı bir GameFi platformudur. Planları, Blockchain ve DeFi oyun alanının benimsenmesini yeni zirvelere çıkarmaktır. Zone, Algorand vakfından tam destek alarak Algorand Blockchain’indeki ilk projelerden biridir. Davis, Algoand desteği sebebiyle coin’in göze çarptığını söylüyor.

Lark Davis’in dikkat çektiği sonraki altcoin, Genso Kishi. Genso Kishi, 2012 yılında Tayvan’da toplam 8 milyonun üzerinde indirme ile “Yılın Oyunu Altın Ödülü”nü kazanan Elemental Knights Online’ın yeni GameFi’ı. Metaverse alanı gerçekleştirmek için UGC ve Play to Earn’ü birleştiriyor. Listedeki son oyun altcoin’i Legends of Elumia. Legends of Elumia, Play-to-Earn NFT tabanlı bir MMO oyunudur. Elumia, Solana ağında piyasaya sürüldü. Elumia, oyuncuların bir 3D çok oyunculu aksiyon roll-playing oyununda (RPG) NFT’leri toplayabileceği, oluşturabileceği ve oynayabileceği bir metaverse’dir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist Çıldırdı: Bu 5 Altcoin 2022’de 50x Yapacak!