Bu Altcoin’de Dev Coin Yakma Etkinliği: Fiyat Ne Oldu?

shutterstock 585559343
shutterstock 585559343
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu arzının yok edildiğini gösteren Etherscan bağlantılarını paylaşan Twitter hesabı Shibburn, son yirmi dört saat içinde 5.6 milyon SHIB’nin dolaşımdan kaldırıldığını bildirdi. Ancak, son beş gün içinde yakılan SHIB miktarı şimdi bundan 22 kat daha fazla. Gelin, bunların neden kaynaklandığına ve DailyFX analisti Christopher Vecchio’nun altcoin tahminlerine göz atalım.

Son 5 günde 125 milyondan fazla SHIB yakıldı

Etherscan’a göre, ölü bir cüzdana toplam 125 milyondan fazla SHIB tokeni göndermek için yaklaşık on dört işlem yapıldı ve bu sayede token’ler artık kullanılamayacak. Bunlardan en büyüğü 100.000.000 milyon SHIB taşıyor ve beş gün on bir saat önce yapıldı.

Bu Altcoin Projesinde Dev Coin Yakma Etkinliği

Twitter kullanıcısı Shibburn’e göre, 24 saatlik zaman diliminde altı transfer yoluyla 5,6 milyon SHIB token yakıldı. Shibburn, SHIB ordusunun şu ana kadar 1 katrilyonluk ilk arzdan 410.300.521.864.319 SHIB’yi yaktığını paylaşıyor.

Altcoin projesi 2022 yol haritasını paylaştı

Shiba Inu’ya dair geçtiğimiz altcoin haberlerinde, kripto para ödeme işlemlerini işleyen vesayetsiz platform NOWPayments, trader’ler tarafından SHIB yakmak için kullanılabilecek bir özellik eklemeyi planladığını belirtti. Kriptokoin.com olarak aktardığımız Bigger Entertainment’in sahibi Steven Cooper, bir dizi “SHIB token burn” etkinliğini ve kullanıcıların müzik dinleyerek SHIB yakabilecekleri bir oynatma listesi duyurdu. Meme token’den en son haber ise SHIB’e DAO yapısı kazandıracak “DOGGY DAO”. Ancak, DailyFX’den Vecchio’ya göre 2022 meme coin’ler iyi için geçmeyecek…

Üst düzey analist, SHIB’nin 2022’de toplanma olasılığının düşük olduğuna inanıyor

IG Group’un yan kuruluşu DailyFX’teki kıdemli para stratejisti Christopher Vecchio’ya göre, Dogecoin ve rakibi Shiba Inu gibi meme coin’ler yeni başlayan 2022 yılında “şanslı” değil. Vecchio, Doge, SHIB ve diğer meme coin’lerin “daha ​​derine” düşeceğini düşünüyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in şu anda bir “inanç krizi” ile karşı karşıya olduğunu belirterek Bitcoin konusunda da düşüşte.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin’de Dev Coin Yakma Etkinliği: Fiyat Ne Oldu?