Bu 10 DeFi Altcoin’inden Müjde: Ünlü Banka Sepetine Ekliyor!

196050108 3048078f2a b
196050108 3048078f2a b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cenevre merkezli Arab Bank İsviçre, büyük yatırımcı odaklı kripto para birimi tekliflerini 10 DeFi altcoin projesiyle genişletiyor. Borsa yatırım ürünlerinin (ETP’ler) çeşitlendirilmesine İsviçre öncülük etmektedir. Arab Bank’ın İsviçre kolunun son duyurusuna göre, banka aşağıdaki kripto para birimlerini müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

  1. Aave (AAVE)
  2. Fantom (FTM)
  3. The Graph (GRT)
  4. Compound (COMP)
  5. Curve (CRV)
  6. Synthetix (SNX)
  7. Yearn Finance (YFI)
  8. Chainlink (LINK)
  9. Polygon (MATIC)
  10. Uniswap (UNI)

Samsung, Decentraland (MANA) ile iş birliği içinde ilk sanal mağazasını açtı. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da.

Romain Braud, DeFi altcoin projelerinin geleceğinden bahsediyor

Arab Bank İsviçre 1962’de kuruldu ve 2018 itibariyle 49 milyar dolarlık varlığa sahip olan Arab Bank Group’un ilk uluslararası ortaklığıydı. Müşterilerine DeFi altcoin projelerinin token’lerini sunmaya hazırlanan Arab Bank’ın İsviçre kolu, kurumsal DeFi dünyasında önemli bir adım atıyor ve geleneksel finans kurumlarının geleceğinin DeFi’ler olduğunu vurguluyor. Gün içinde yapılan açıklamalarda, bankanın kripto varlık direktörü Romain Braud, müşterilere DeFi token’lerini sunmanın ve getiri üreten protokollere daha fazla katılım sağlamanın ilk adımlar olduğunu söyledi. Braud, bir röportajda sektörün geleceğine dair şunları paylaştı:

Şu an için fikir sadece müşterilerimizin en önde gelen DeFi altcoin token’lerinden bazılarını alması, satması ve elinde tutmasıdır. Ancak yakın gelecekte geleneksel finans kurumlarının bu protokollerle değiştirileceğine inanıyoruz ve bu değişimin bir parçası olmak istiyoruz. Dolayısıyla, doğal olarak gelecekte bu tür merkezi olmayan hizmetlere daha derinden girmek istiyoruz.

  • Arab Bank Switzerland, BTC ve ETH ile ilgilenmenin yanı sıra Tezos Blockchain de staking sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 10 DeFi Altcoin’inden Müjde: Ünlü Banka Sepetine Ekliyor!