TRON Kurucusu, Bu Altcoin’i Piyasaya Mı Boşaltıyor?

1x 1
1x 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto balinası ve TRON (TRX) blockchaininin kurucusu Justin Sun, cüzdanları arasında para taşıyor. On-chain verilere göre Sun, son iki gün içinde borsalardan cüzdan adreslerine 166 milyon dolar değerinde stablecoin taşıdı. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

DOGE, BNB, DOT, VET ve NFT Tahminleri

TRON kurucusunun cüzdanlarında hareketlilik

Justin Sun, Ether‘i boşaltıyor mu? Çinli gazeteci Colin Wu bugün, son iki gün içinde Justin Sun’ın Binance’den 95 milyon USDT ve Huobi’den 10 milyon USDC ve 1 milyon USDT daha taşıdığını belirtti. Justin Sun fonun geri çekilmesinin nedeni hakkında yorumda bulunmazken, Colin Wu bunun iki kaynaktan geldiğini tahmin ediyor. Birincisi, geçen hafta Binance’e yatırdığı Ether satışından elde edilen gelir olabilir. Wu, Sun’ın Binance’e o sırada yaklaşık 592 milyon dolar değerinde 166.000 Ether yatırdığını kaydetti. Wu’nun belirttiği ikinci kaynak, BSC bir borsa likidite havuzu olan Ellipsis’in (EPS) likidite havuzu. Ayrıca bazı fonlar TRON blockchainine giden yolu bulmuş gibi görünüyor. Wu’nun Binance’deki Ethereum mevduatını kaydettiği gün, Sun, Ethereum’dan TRON’a 50-100 milyon USDC aktaracağını duyurdu. Sun öyle dedi:

Topluluğumuza karşı şeffaf olmak için, birkaç gün içinde Ethereum’dan TRON blockchainine 50-100 milyon USDC‘yi değiştireceğiz. USDC’nin Ethereum’da yandığını görebilirsiniz, bu da TRON blockchaininde yayınlanan aynı miktar anlamına gelir.

Devasa Balina, Bu 5 Altcoin Projesinden Satın Aldı!

Sun, uzun bir ayı piyasası bekliyor olabilir mi? Sun daha önce kriptonun geleceği için yükseliş eğilimini sürdürmeye başlamış olsa da, Sun’ın hamlesinin yaklaşan bir ayı piyasası beklentisiyle yönlendirilebileceğine dair piyasa spekülasyonları ortaya çıktı. Hem Ether hem de TRX’in fiyatı son zamanlarda aşağı doğru işlem görüyor. Sun’ın Binance ağına 600 milyon dolar değerinde devasa bir Ether yatırımı yaptığını ve bunun daha sonra cüzdanların dahili dağıtımı için olduğu ortaya çıktığını hatırlayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

TRON Kurucusu, Bu Altcoin’i Piyasaya Mı Boşaltıyor?