Bu 6 Altcoin Delicesine Yükseliyor: Yüzde 3.000 Aşıldı!

arrows pointing down with one pointing up
arrows pointing down with one pointing up
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geride bıraktığımız 24 saat boyunca Bitcoin yüzde 2’lik bir düşüş yaşadı ve 42.000 dolar civarına geriledi.  Büyük kripto para birimlerinin değeri de bununla beraber düşüş yaşadı. Ancak, piyasa değerinden bağımsız olarak genel piyasaya bakıldığında pek çok yeni ve küçük altcoin değer kazanmış durumda. Kriptokoin.com olarak bunları inceliyoruz…

Bu 6 altcoin, günün liderleri oldu

Genel kripto para piyasasına bakıldığında, Coinmarketcap’in “günün kazananları” listesinde yüzde 3.000’lik yükseliş sergileyen Metaverse Future (METAF) yer alıyor. Proje, kendisini “Metaverse Future, ortakların yalnızca para kazanmak için oyun oynamadığı, aynı zamanda Metaverse sakinlerinin ihtiyaçlarına hizmet etmek için özgürce değerler yarattığı açık bir Metaverse yaratma misyonuyla tasarlandı,” ifadeleriyle tanıtıyor. METAF’ın arkasındaki ALLBI, şu anda PayPal promosyonu düzenliyor ve 300 dolarlık PayPal ödemesi ile ALLBI alan herkesin METAF elde edeceğini söylüyor.

En çok yükselen ikinci altcoin, yüzde 1.261 ile play-to-earn altcoin’i NinjaFloki (NJF) oldu. Üçüncü olarak, yine bir play-to-earn altcoin’i olan YoHero (YHC) yüzde 1.080’lik yükseliş ile listede yer aldı. Dördüncü sırada, Bitecoin (BITC) yüzde 754’lük bir artış ile yer aldı. Bitecoin, BSC ödül tokenı olarak tanıtılıyor. Yakın zamanda CoinGecko’da ve CoinMarketCap’te listelendiğinin haberini verdi.

Öte yandan BEP20 tabanlı MetaSafeMoon (METASM) yüzde 498’lik bir yükseliş yaşarken ERC20 (ERC20) yüzde 246 yükseldi. MetaSafeMoon’un yaratıcısı olduğunu söyleyen bir kişi, toplam arzın 1.1 milyon dolara çıkarıldığının haberini verdi. Yazıyı sonlandırırken, hızlı yükselen bu altcoin’lerin sert düşüşler yaşayabilme olasılığının her zaman olduğunu, yatırımlarınızı kendi araştırmanız doğrultusunda yapmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 6 Altcoin Delicesine Yükseliyor: Yüzde 3.000 Aşıldı!