Dev Platformda Skandal: 3 Sahte Shiba Inu Tokeni Listelendi!

shiba inu shib price prediction 2030 1632473994376
shiba inu shib price prediction 2030 1632473994376
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinMarketCap’in, kötü amaçlı aktörlerin oluşturduğu üç sahte Shiba Inu (SHIB) sözleşme adresi listelediği ortaya çıktı. Üç sahte tokenın listelendiği, Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı tarafından onaylandı. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

CoinMarketCap’ten sahte Shiba Inu listelemesi

Üç sahte tokenın listelendiği ve bu duruma büyük veri platformu CoinMarketCap’in tepkisiz kaldığı, Shiba Inu’nun ekibinin resmi Twitter hesabı tarafından onaylandı. Shiba Inu’nun paylaştığı gönderide aşağıdaki ifadeler yer alıyor:  

Lütfen CoinMarketCap’in SHIB için bilerek üç sahte sözleşme adresi listelediğini unutmayın; bu üç adresin hiçbiri (Bep 20, Solana veya Terra) geçerli SHIB adresleri değildir ve kullanımı güvenli değildir. Adreslerle etkileşime girmeyin ve paranız sonsuza kadar kaybolacağından, onlardan SHIB satın almayın. CoinMarketCap, token sayfasındaki güncellemeler hakkında SHIB ekibiyle iletişim kurmayı reddetti ve Kötü niyetli aktörlerin listemize zarar vermesine izin verdi.

Konu, SHIB topluluğu için oldukça ciddi çünkü Coinmarketcap, dünyanın en iyi web sitelerinde 63. sırada yer alan kripto para birimleri hakkında bilgi almak için en çok ziyaret edilen web sitelerinden biri.  SHIB ekipleri, SHIB’in yalnızca bir ERC-20 tokenı olduğunu hatırlatıyor ve Solana, Binance Smart Chain ve Terra’da olmadığının altını çiziyor. Pek çok insan CMC’yi eleştirirken SHIB ekibi, bu konuyu ele almak için özenle çalıştığını söyleyerek topluluğun sakin kalmasını istiyor.

CoinMarketCap’in bazı coin’ler için ciddi sorunlara yol açtığı biliniyor. Son zamanlarda Floki Inu 10.6 trilyon token yaktıklarını söylese de miktar, CoinMarketCap’teki toplam arz kısmında yer almıyor.  Ayrıca Crypto.com CEO’su CoinMarketCap’i borsası hakkında yanlış bilgi verdiği için eleştirmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dev Platformda Skandal: 3 Sahte Shiba Inu Tokeni Listelendi!