Coinbase Bu Metaverse Coin’i Seçti: Ortaklık Yaptılar!

coinbasee 7E0i cover.jpg
coinbasee 7E0i cover.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir metaverse coin olan YGG, daha fazla burs sunmak için Coinbase ile işbirliği yaptı. Bu sırada, ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase, türev borsası FairX’i satın alacağını açıkladı. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Coinbase ile metaverse coin YGG ortaklık kuruyor

Blockchain tabanlı oyunları teşvik eden merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) – Yield Guild Games (YGG) – son zamanlarda giderek daha fazla oyuncunun play-to-earn bursları istediğini açıkladı. Bu talep doğrultusunda ekip, en yeni ortağı olarak kripto para devi Coinbase’i karşıladı. YGG, girişimin dünya çapında yeni oyuncular eklemesine izin vereceğine dair umutlarını artırdı. Ayrı bir açıklamada Coinbase, projeye katılımını da duyurdu. Metaverse’in bir savunucusu olarak, ticaret platformu endüstrinin bu tarafını “desteklemekten heyecan duyduğunu” söyledi.

Coinbase Yöneticisi, Bu 2 Altcoin Belirledi

Yield Guild Games, amacını, “dünyanın en büyük sanal ekonomisini geliştirmek, faydayı en üst düzeye çıkarmak ve gelirleri paydaşlarıyla paylaşmak için varlıklarını optimize etmek” olarak açıklıyor. Merkezi olmayan oyunlarda, Yield Guild Games, sanal dünyalarda ve Blockchain tabanlı oyunlarda kullanılan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan bir oyuncu ve yatırımcı topluluğu oluşturdu. YGG, yazım sırasında 4.57 dolardan işlem görüyor. 20 Kasım 2021’de gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 11.5 doların yüzde 60 kadar altından el değiştiriyor.  

Bu sırada Coinbase, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından düzenlenen bir türev borsası olan FairX’i yakında satın alacağını da açıkladı. Bu hamle, Coinbase’in “yatırımcıların aradığı sağlam ve bütünsel ticaret ortamı” yaratma isteği ile paralel görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Coinbase Bu Metaverse Coin’i Seçti: Ortaklık Yaptılar!