Analist, AVAX Tabanlı 5 Altcoin Belirledi: Yükselebilirler!

avalanche
avalanche
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021’de AVAX, 12 ayda %2800’den fazla artışla başarılı bir yıl geçirdi. Bu büyümenin bir sonucu olarak günümüzde Avalanche ekosistemine katılan 160 proje bulunmaktadır. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını akılda tutarak, analist Martin Bilusic listesinden 5 projeye göz atalım.

AVAX tabanlı 5 düşük hacimli altcoin projesi

İlk Avalanche projesi Libre DeFi, bir getiri toplayıcı sistem ve merkezi olmayan AMM’dir. Ayrıca, cross chain ekonomiyi DeFi kullanıcıları için daha erişilebilir hale getirmek için tek noktadan likidite toplar. Platform, Avalanche dışında PolyGon ve Binance Smart Chain’de de kullanılabiliyor.


İkinci sıradaki AVME, koruma amaçlı kullanılabilen merkezi olmayan bir güvenlik protokolüdür. Bunu, iki Blockchain’i uyumlu teknolojiyi entegre ederek yapar. Bunlar, yapay zeka/makine öğrenimi aracılığıyla Sandbox nodeları ve virüs algılamadır.

Domani Protocol, çeşitli varlıklara düşük maliyetle ve kolaylıkla yatırım yapmanızı sağlayan, merkezi olmayan bir kripto para birimi yönetim teknolojisidir. Ayrıca Domani, DeFi’nin sahiplik kapasitesini kaybetmeden daha hızlı değer ticareti yapması için tasarlanmıştır.

Snowball DeFi, Avalanche tabanlı DeFi protokolüdür. Diğer platformlar gibi, ekosisteme fayda sağlayan çok çeşitli yenilikçi ürünler sunar. Bu platformda şu özellikler bulunuyor:

  • Birleştirme : Müşterilerin ödülleri yeniden yatırarak daha fazla ödül kazanmasını sağlar.
  • StableVault : Bu, büyümeyi hızlandırmayı amaçlayan stabil coin ve sabit token ticareti yapmak için bir AMM’dir.
  • Staking
  • NFT Pazar Yeri

Snowball’un yönetişim tokeni “SNOB”, genellikle Likidite Sağlayıcılara veya Snowball katılımcılarına dağıtılır. Öte yandan, SNOB’u kilitlerken, kullanıcılar yeni tekliflere oy vermek ve artırılmış SNOB ödülleri kazanmak için xSNOB alırlar.


Kriptokoin.com olarak aktardığımız listedeki son Avalanche projesi Verso Finance, kullanıcıların merkezi ve merkezi olmayan finans sektörlerini birbirine bağlamasına yardımcı olur. Bu nedenle ürünlerin müşterilere nasıl sunulduğu konusunda bir standart oluşturmuştur. Bunu başarmak için Verso Finance’in birincil yöntemi cüzdanlar ve banka hesaplarıdır.

  • Son olarak, VSO, Verso Finance’in yerel tokenidir ve şu anda 4 milyon dolar piyasa değeri ile 0.07074 dolardan işlem görüyor. Ayrıca Pangolin, Gate.io, Trader Joe ve Lydia Finance üzerinde listeleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, AVAX Tabanlı 5 Altcoin Belirledi: Yükselebilirler!