ApeCoin İçin Çarpıcı Tahminler: Bu Seviyeler Bekleniyor!

13386
13386
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAYC ve ilgili NFT koleksiyonlarının tüm yatırımcılarına airdrop ile dağıtılan ApeCoin (APE), geçen haftaya piyasa sürüldü ve saatler içinde ulaştığı 40 dolar ATH’sinden büyük ölçüde değer kaybetti. Grafiği henüz şekillenmeye başlayan popüler token için analistlerin fiyat tahminleri çarpıcı. İşte beklentiler…

Apecoin fiyatı bu seviyeden ivme kazanabilir

ApeCoin, yatırımcıların tüm NFT pazarı için tokenize edilmiş bir endeks fikrini sevdikleri için kripto piyasasına yüksek bir hype getirdi. Yakın tarihte piyasa sürülmesinden bu yana %2,700 gibi etkileyici bir artış kaydetti. APE şu anda en düşük seviyelerin %1200 üzerinde 13.5 dolardan işlem görüyor.

Önemli kazanımlardan sonra bile, ApeCoin fiyatı yükselmeye devam ediyor. İkinci olarak, APE fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden ilk dibe kadar işaretlenen .382 Fibonacci seviyesini geçti. Şimdi .5 Fibonacci seviyesinde güçlü bir dirençle karşı karşıya. Boğalar 13.76 doların üzerinde kapanarak gücünü koruyabilirse, FXStreet analistlerine göre APE fiyatı için bir sonraki hedef mevcut seviyelerden %20’lik bir artışı temsil eden 16.50 dolar olacak.

Yine de, ApeCoin fiyatının tersine dönme olasılığı her zaman göz ununda bulundurulmalı. .5 Fibonacci seviyesinin üzerinde kapanma başarısızlığı sorun yaratabilir. Bu gerçekleşirse, ApeCoin fiyatı 11.60 dolar civarında .382 seviyesine veya %30’luk bir geri çekilmeyi temsil eden 9.45 dolardan .236 seviyesine gerileyebilir.

Dikkat, sadece bir hype olabilir

İlginç açıklamalar, Bitcoin ve kripto uzmanı olan Keegan Francis tarafından yapıldı. Francis, ApeCoin’in tipik olarak sosyal medya tabanlı şakalardan kazanç sağlayan bir meme kriptosu olduğunu belirtti. The Sun’a verdiği demeçte, “Apecoin de yalnızca proje yöneticilerinin içine ve etrafına inşa edebileceği kadar değer var. Bu ve onun etrafında sosyal medyada üretilen hype miktarı” dedi.

ApeCoin İçin Fiyat Tahminleri Çıktı

Analistin fiyat tahminlerine gelince, Francis, ApeCoin’i bir “pump dalgası” olarak nitelendiriyor ve bireysel yatırımcıların uzak durmasını tavsiye ediyor. Yakın tarihli açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Apecoin, DOGE ve SHIB’ye çok benziyor. Yani kısa vadede, çok daha yüksek fiyatlara yol açan büyük bir momentum olabilir. Ancak uzun vadede ve hype düştükten sonra, APE’nin değerinin önemli ölçüde azalacağını düşünüyorum.

Bu arada, boğa bekleyen analistlerde var. “PricePrediction”, ApeCoin’in 2023’te 27.30 dolara ulaşamadan önce bu yıl 18.61 dolar ortalamasını görüyor. 2023’e kadar, fiyatın 2031’de ortalama 580,55 dolara fırlayacağını tahmin ediyor. Apecoin hakkında daha fazla bilgi için Kriptokoin.com olarak hazırladığımız rehbere buradan göz atabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

ApeCoin İçin Çarpıcı Tahminler: Bu Seviyeler Bekleniyor!