2 Ünlü Milyarder: Bitcoin Önümüzdeki Aylarda Bu Seviyelerde!

Draper Doubles Down btc
Draper Doubles Down btc
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hotmail, Skype ve Tesla girişimlerinin ilk yatırımcıları olan günümüz milyarderleri, Bitcoin fiyatını ralliye ulaştıracak katalizörleri sıralıyor.

Tim Draper, 250.000 dolarlık Bitcoin tahminini ikiye katladı

Girişim sermayesi yatırımcısı Tim Draper, yakın tarihli röportajda, Bitcoin fiyatının altı haneli rakamlara ulaşabileceğini söyledi. Coinbase, Hotmail, Skype, Tesla ve Twitter’ın erken yatırımcısı olan Draper, Bitcoin rallisinin kadınlarla başlayacağını düşünüyor:

Kadınların tam olarak ne zaman Bitcoin kullanmaya başlayacağını bilmiyorum. 14 yatırımcıdan sadece biri kadın. Şimdilerde bu oran 6’ya ulaştı. Sonunda eşitleneceğini düşünüyorum. Eşit olacak şekilde, bireysel yatırımların %80 kadınlar tarafından kontrol edilecek…Bu her şeyi değiştirebilir. Ve aniden, tüm kadınların Bitcoin cüzdanları olacak ve BTC ile bir şeyler satın alacaklar. Ve 250.000 dolarlık tahminimin hemen altında patlayacak bir BTC fiyatı göreceksiniz.

Bitcoin Önümüzdeki Aylarda Bu Seviyelerde

Bu arada Draper, NFT ve DeFi sektörlerinin de kurumsal seviyelerde benimseneceğini tahmin ediyor. DAO’lar konusunda, otonom organizasyonların başarılı işletmelerin çeşitli paydaşlarını daha adil bir şekilde ödüllendirmek için kullanılabileceğini söylüyor.

Mike Novogratz, Bitcoin’in bir sonraki ralliye liderlik edeceğini söyledi

Mike Novogratz, Galaxy Digital CEO’sudur ve Bitcoin ve Terra’ya olan desteğiyle bilinir. Milyarder yatırımcı, yakın tarihli tweetlerinde Bitcoin’in bir sonraki ralliye liderlik edeceğine inandığını paylaştı.

Ancak, bu rallinin ne zaman gerçekleşeceğine dair bir tahmin yapmadı. Novogratz, ABD Federal Rezervi şahin para politikasından vazgeçip faiz oranlarını yükseltmeyi bıraktığı anda fiyatların toparlanabileceğine inanıyor.

Piyasa, Fed kaynaklı bir balonunun patlamasına tepki veriyor

Bu konuda Novogratz, hisse senedi piyasasını sıkışmaya zorlayan geri alım eksikliği ve büyük emeklilik yeniden dengelemesi nedeniyle kripto para birimlerinin hisse senetlerinin gerisinde kaldığını söyledi Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, bugün erken saatlerde Bitstamp borsasında 28.253 doları gördü.

Kriptokoin.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Novogratz, Terra projesinin Mayıs ayı başlarında çöküşünden sonra piyasanın hemen yukarı yönlü hareket etmeyeceğini öngördü. En son tweetlerinde, devrim niteliğinde bir teknoloji geliştirmenin kolay olmaması gerektiğini söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2 Ünlü Milyarder: Bitcoin Önümüzdeki Aylarda Bu Seviyelerde!