Yatırımcı ve Trader’lar Dev Bitcoin Borsasından Kaçıyor! İşte Detaylar…

golden bitcoin coin laptop keyboard bank
golden bitcoin coin laptop keyboard bank
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Büyük ve küçük BitMEX yatırımcı ve trader’ları, ticaret platformuna soruşturma açılması üzerine, Bitcoin’lerini (BTC) borsadan hızlı bir şekilde çekiyor. İşte veriler…

Chainalysis baş ekonomisti: Yatırımcı ve trader’lar BitMEX’ten 40.000 Bitcoin çekti!

Perşembe günü ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), beş BitMEX işletme birimini ve kripto ticaret platformunun üç kurucusu “Arthur Hayes, Benjamin Delo ve Samuel Reed’i” birden fazla CFTC düzenlemesini ihlal etmekle suçladığını duyurdu.

Yeni sekmede önizle(yeni sekmede açılır)

ABD Adalet Bakanlığı da borsanın üç kurucusunu ve iş geliştirme başkanı Gregory Dwyer’i Banka Gizlilik Yasası’nı ihlal etmekle suçladı. Chainalysis baş ekonomisti Philip Gradwell göre, bu olayın ardından 40.000 Bitcoin  yani yaklaşık 440 milyon dolar değerindeki kripto para borsadan çekildi. Chainalysis baş ekonomisti Philip Gradwell konya yönelik şunları söyledi:

Dün saat 17:00 UTC’den bu yana, 41.838 Bitcoin 4.547 transferde BitMEX’ten çekildi. Transferlerin yarısı 0,25 veya daha düşük Bitcoin için yapıldı. Transferlerin en büyük %1’i, çekilen Bitcoin’in %63’ünü oluşturuyordu. Pek çok küçük trader ve birkaç büyük oyuncu piyasadan çekildi.

Ünlü Yazardan “Çok Konuşulacak, Ezber Bozan” Bitcoin Tahminleri!

Philip Gradwell’e göre, son 24 saatte BTC çıkışları yaklaşık %30 oranında arttı

Chainalysis baş ekonomisti Philip Gradwell, borsadaki BTC çıkışlarının artmaya devam ettiğini belirtiyor. Philip Gradwell’e göre, son 24 saatte BTC çıkışları yaklaşık %30 oranında arttı. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında ufak artışlarla 10.600 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 196,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 59 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Yatırımcı ve Trader’lar Dev Bitcoin Borsasından Kaçıyor! İşte Detaylar…