“30x Yapacak!”: Ünlü Ekonomist, Altın ve Bitcoin’in Göreceği Rekor Seviyeleri Açıkladı

botcoin gold 1
botcoin gold 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Ünlü bir altın yatırımcısı ve Bitcoin boğası olan Dan Tapiero, 5 yıl içinde Bitcoin fiyatının 500.000 dolarlık fiyatları göreceğini öne sürüyor. Ayrıca Dan Tapiero, önümüzdeki beş yıl içinde altın’ın fiyatının 4.000 dolara ulaşacağını da ekliyor.

Dan Tapiero: 5 yıl içinde Bitcoin 500.000 doları ve altın  4.000 doları görebilir

Anthony Pompliano ile bir röpoartaj sırasında konuşan Dan Tapiero, 15 trilyon doların potansiyel olarak Bitcoin‘e akabileceğini söyledi. Ünlü yatırımcı, bu gelişmenin fiyatı 20-30 kat artıracağını ve 500.000 dolara çıkarabileceğini söyledi. Ayrıca Dan Tapiero, önümüzdeki beş yıl içinde altın’ın fiyatının 4.000 doları göreceğini de vurguluyor. Ünlü ekonomist Dan Tapiero  konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Önümüzdeki beş yıl içinde altın’ın 4.000 dolar olduğunu görebiliyorum. Yani fiyat iki katına çıkıyor. Ancak altın 4.000 dolarsa, Bitcoin muhtemelen 300.000 ile 500.000 dolar arasında bir yerde olacak. Sonuç olarak BTC, 20x, 30x artacak.

Altın

Dan Tapiero: Bitcoin fiyat takdiri söz konusu olduğunda altın’dan üstün

Bitcoin ve altın sürekli olarak karşılaştırılıyor. Altın yüzyıllardır varlığını sürdürürken, Bitcoin yalnızca on yıldan biraz daha uzun süredir piyasada. Altın, özellikle eski nesiller arasında değer depolamak için hala yaygın olarak kullanılan bir yatırım varlığı. Ancak Dan Tapiero, Bitcoin’in fiyat takdiri söz konusu olduğunda altın’dan üstün olduğunu söylüyor. Yatırımcılar kâr elde etmenin en kolay yolunu ararken Gold Bullion International’ın kurucu ortağı, kurumsal ve finans yatırımcılarının önümüzdeki yıllarda Bitcoin’e fazlaca yatırım yapacağına inanıyor.

Ünlü ekonomist Dan Tapiero, Bitcoin’i altın ile karşılaştırırken, altın’ın sadece bir değer deposu olduğunu, Bitcoin’in ise altın’dan daha başarılı olma olasılığını artıran çeşitli kullanım ve uygulamalara sahip bir ağ olduğunu söyledi. Dan Tapiero’ya göre Bitcoin, piyasa değeri trilyonlarca dolara ulaştığında kesinlikle altın’dan daha iyi performans gösterecek ve kurumsal yatırımcıları ona yatırım yapma konusunda daha rahat hale getirecek. Ayrıca CitiBank’ta üst düzey bir yönetici olan Tom Fitzpatrick, Bitcoin’in 2021’in sonunda 300.000 doların üzerine çıkabileceğini öne sürdü. Peki sizce Bitcoin fiyatı 2020’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak mı? Yorum kısmı aracılığıyla görüşlerinizi bizlere bildirin!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

“30x Yapacak!”: Ünlü Ekonomist, Altın ve Bitcoin’in Göreceği Rekor Seviyeleri Açıkladı