Birçok Tahmini Tuttu! İşte Analistin Yeni Bitcoin, Ripple ve Altcoin Tahminleri

growth frame
growth frame
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Nokta atışı tahminleriyle ünlenen kripto analisti “il Capo Of Crypto”, yeni tahminlerini açıkladı. Analist, büyük bir altcoin rallisinin yaklaşmakta olduğunu söylüyor.

Kaynak: il Capo Of Crypto

il Capo Of Crypto: Şimdi sermaye orta ve küçük ölçekli kripto paralara akacak

Başarılı analist il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in piyasa hakimiyetinin tarihsel analizinin, birkaç hafta içinde mevcut %65 seviyesinin altına gerileyeceğini gösterdiğini söylüyor. Analiste göre, şimdi sermaye orta ve küçük ölçekli kripto paralara akacak. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin hakimiyetinin önümüzdeki haftalarda %50’ye düşeceğini düşünüyorum. Bu, BÜYÜK bir altcoin sezonunun geldiği anlamına geliyor.

Usta analist: Ripple birkaç hafta içinde 1 dolar seviyesine ulaşacak

Analist, özellikle XRP’yi takip ettiği ana altcoin’lerden biri olarak vurguluyor. Analist üçüncü en büyük kripto paranın, XRP’nin son dönemdeki en yüksek seviyesi olan 0,76 dolara ulaştığında oluşan simetrik üçgeni tamamen kırdığını söylüyor. il Capo Of Crypto, XRP’nin birkaç hafta içinde 1 dolar seviyesine ulaşacağını belirtiyor.

Kaynak: il Capo Of Crypto

Ayrıca analist, kripto para 1,18 dolarlık tarihi direncin üstesinden geldiğinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine dönüş olacağını tahmin ediyor. Analistin son grafiği, XRP’nin önümüzdeki yılın Mayıs ayında 2,80 dolara geri döneceğini gösteriyor.

il Capo Of Crypto: Bitcoin bu yolda devam ederse, 20.000 doların altında görmeyeceğiz

Usta analist, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 23.642 dolara yükselen Bitcoin konusunda iyimser olmaya devam ediyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

2017 yılındaki ATH patlaması, en benzer fiyat hareketiydi… BTC bu yolda devam ederse, artık 20.000 doların altında görmeyeceğiz.

Kaynak: il Capo Of Crypto

Kısa vadede il Capo Of Crypto, BTC’nin bir kez daha yükselmeden önce 22.000 dolarlık düşük bölgeyi düzeltebileceğine inanıyor.

İşte il Capo Of Crypto’nun başarılı tahminleri

Bu yılın başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da nokta atışı bildi. il Capo Of Crypto diğer altcoin’lerin gördüğü büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bunlar dışında analistin başka başarılı tahminleri de var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Birçok Tahmini Tuttu! İşte Analistin Yeni Bitcoin, Ripple ve Altcoin Tahminleri