Sıcak Gelişme: Dev Borsalar İşin İçinde! 100 Milyon Ripple Harekete Geçti

xrp whale social
xrp whale social
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Dördüncü en büyük kripto para birimi Ripple (XRP), SEC’in açtığı davanın etkisiyle yüzde 50’den fazla değer kaybetti. Bu sert düşüşün ardından XRP fiyatı, SEC’e kripto para dostu bir başkanın atanmasıyla keskin bir yükseliş gördü. Şimdi ise devasa Ripple balinaları iş başında. Whale Alert, büyük ve küçük borsalar tarafından transfer edilen yaklaşık 100 milyon XRP’yi tespit etti.

Dev borsalar arasında 100 milyon Ripple transfer edildi!

Kripto izleme botu Whale Alert, son 24 saatte dört büyük XRP transferinin gerçekleştiğini ve toplamda 95,6 milyon XRP’nin taşıdığını açıkladı. Bu arada en büyük dördüncü kripto para birimi XRP, SEC davası haberleriyle yaşanan son düşüşün ardından yaklaşık yüzde 50 oranında toparlandı.

Kripto Para Ödeme Şirketinden Ripple (XRP) İşlemlerine Engel Geldi

Whale Alert, 36,2 milyon dolarlık dört XRP transferinin ayrıntılarını paylaştı. Transferler büyük kripto para borsaları arasında yapıldı: Binance, Houbi, kripto saklama platformu BitGo, Bitrue, Kraken ve diğerleri.

Ripple fiyatı, SEC’den gelen olumlu haberlerle yüzde 50’den fazla yükseldi

Bu haftanın başlarında en büyük dördüncü kripto para, SEC’in Ripple’ı kayıtsız menkul kıymet satmakla suçlayarak dava etmesi üzerine, yüzde 50’den fazla çöktü. Bu adım eski SEC başkanı Jay Clayton tarafından atıldı ve Jay Clayton aynı gün 23 Aralık’ta görevinden istifa etti. Jay Clayton yerine SEC başkanlığına Elad Roisman atandı. 

Bu kişinin, kripto para birimlerine karşı dostane bir tavır benimseyen SEC komisyon üyelerinden biri olduğu biliniyor. Bu haberin ortaya çıkmasının ardından XRP, yüzde 50’nin üzerinde büyük bir artış gösterdi ve 0,37 dolara kadar çıktı. Daha sonra ise XRP fiyatı tekrar düşüş trendine girdi.

Ripple fiyatında son durum nedir?

Dördüncü en büyük kripto para birimi  Ripple, yazım sırasında yüzde 5 oranında düşüşle 0,31 dolar seviyesinden işlem görüyor. Popüler altcoin şu anda 14,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple yazım sırasında piyasa değeriyle 14,7 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Sıcak Gelişme: Dev Borsalar İşin İçinde! 100 Milyon Ripple Harekete Geçti