Wall Street Efsanesi: Bu 7 Altcoin’e Bakın! Dünyayı Patlatacaklar

rendered e1569872568917
rendered e1569872568917
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, JP Morgan ve New York Borsası’nın yerini alabileceğine inandığı altcoin projelerinin bir listesini açıklıyor.

Mike Novogratz: Bu 5 altcoin projesinin dünyayı patlatma ihtimali var

Kısa süre önce kripto para birimlerine olan ilgisini dile getiren ünlü rapçi Lil Yachty ile canlı yayın röportajında ​​Mike Novogratz, finans sektöründe yarım on yıl içinde büyük bir devrime neden olabilecek beş kripto para birimini açıklıyor. Mike Novogratz konuya yönelik şunları söylüyor:

Yani Bitcoin, muhtemelen risk ayarlı bir temelde daha güvenli, ama çok hareket ediyor. Ethereum bu yıl çok hareket etti, ancak bence Ether’in daha uzun bir yolu var, bu yüzden bu iyi bir yatırım. Ve bir de DeFi veya ademi merkeziyetçi finans adında bir grup var. Dolayısıyla Aave (AAVE), Chainlink (LINK), Compound (COMP), yearn.finance (YFI) ve Uniswap (UNI) gibi tokenlerin yani bu beşinin dünyayı patlatma ihtimali var. Bir sonraki hafta veya ay değil, ancak önümüzdeki beş yıl içinde… Bunlar, bankaları almak ve bankaların uzuvlarından koparmak isteyen, JP Morgan ve New York Borsası’nın yerini almak isteyen kripto para projeleri… Çok daha riskli, ancak işe yararsa, çok daha büyük bir getirisi olacak.

Başarılı Trader: Bu Altcoin Sıradaki En Hızlı At! Bu Seviyeleri Görecek

Mike Novogratz: DOGE kısa vadede iyi ama uzun vadede sıfır olacak!

Mike Novogratz, 28 Ocak’ta 24 saat gibi kısa bir sürede %528 pompaladıktan sonra bireysel yatırımcıların dikkatini çeken Dogecoin’e (DOGE) gelince, bunun kısa vadeli iyi bir oyun olabileceğini söylüyor. Ancak Wall Street efsanesi Mike Novogratz, Dogecoin’nin gelecekte hiçbir şeye değmeyeceğine inanıyor. Mike Novogratz konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu bir tür şaka kripto parasıdır. Ancak şimdi insanlar onu takas ediyor. Eğer yapacaksanız, az bir miktar paranız ile yaparsınız ve satın alırsınız ve satarsınız, yükselmeden alırsınız ve yükseldiğinde satarsınız, çünkü uzun vadesi yok. Dogecoin‘deki değer… Uzun vadede sıfır olacak ama oynamak heyecan verici olabilir… Piyasaların nasıl çalıştığını hatırlayın. Piyasalar, insanların heyecanlandığı bir şey olduğunda işler, yani etrafında enerji vardır. Elon Musk, Dogecoin hakkında bir şaka yaptı ve bildiğiniz gibi fiyat yükseklere çıktı ve bu yüzden böyle paralar konusunda çok dikkatli olmalısınız. Bunlarla ticaret yapacak olanlar için kriptoya odaklanmaları gerekiyor, kripto para bağımlıları gibiler…

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Wall Street Efsanesi: Bu 7 Altcoin’e Bakın! Dünyayı Patlatacaklar