OKEx, Türk Yatırımcılar İçin Sıfır İşlem Ücretli Kampanyayı Başlattı

okex
okex
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OKEx kripto para birimi borsası, Türkiye’den kripto para meraklılarını ödüllendirmek amacıyla, 4 Şubat 10:00 ve 18 Şubat  23:59 arasında, Türk yatırımcılar için özel olarak tasarlanmış 2 haftalık sıfır ücretli ticaret kampanyasının başladığını duyurdu.

İlk kez Türk yatırımcılar için sınırlı süreli etkinlik sırasında, kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden spot, margin veya türevler dahil olmak üzere herhangi bir ticaret türünü gerçekleştirebilirler. Katılmak için, kullanıcıların promosyon sayfasındaki “Kaydol” düğmesini tıklaması gerekir.

Etkinliğin bir parçası olarak OKEx, yatırımcıları para yatırma ve kripto para birimi alım satım faaliyetlerini yürütme karşılığında 80 $’a kadar ödüllerle ödüllendirecek.

OKEx Değer Önerisini Vurguluyor

OKEx, günlük Bitcoin ticaretinde 1,5 milyar doları aşan, piyasanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak kabul edilmektedir. Daha akıllı ticaret için bir dizi gelişmiş araç içeren müşteriler, en sevdikleri kurlar üzerinde sorunsuz bir şekilde işlem yapabilir.

OKEx, çok sayıda kripto para birimini destekler, ancak en çok piyasanın en düşük işlem ücretlerinden bazılarını sağlamasıyla bilinir. Türk kullanıcılara odaklanan etkinlik sırasında OKEx’in ücret planı neredeyse sıfıra düşecek ve böylece dünyanın en uygun maliyetli kripto para birimi borsası olacak. Rakiplerinin aksine, OKEx’in 2,5 kat daha düşük işlem ücreti vardır, bu da kullanıcı tabanı için önemli bir avantajdır.

Bu noktada OKEx, 200’den fazla ülkede faaliyette olup dünya çapında 20 milyondan fazla trader tarafından kullanılmaktadır. 400’den fazla mevcut ticaret kuru, 7/24 destek, gelişmiş araçlar ve mükemmel emir eşleştirmesi ile OKEx’in genellikle en iyi dijital para borsalarından biri olarak görülmesi son derece doğal.

OKEx İşlem Ücreti Etkinliğine Nasıl Katılacaksınız?

Bu kampanya, OKEx’in ticaret hizmetlerini denemeye karar veren Türkiye’den yeni kullanıcılara hizmet etmek için tasarlanmıştır. Etkinlik sırasında, ücretler her zamanki gibi tahsil edilecek, ancak tüm masraflar kampanya sona erdikten sonra yedi gün içinde geri ödenecektir.

Etkinliğin kurallarına göre, yalnızca yeni kullanıcılar katılabilir ve birden fazla hesabın kullanılması gibi her türlü dolandırıcılık girişimleri diskalifiye ile neticelenecektir.

OKEx’e bir hesap açarak ve müşterinizi tanıyın (KYC) doğrulamasının ilk aşamasını tamamlayarak uygunluğun elde edildiğini akılda tutmak gerekiyor. Üstelik VIP ve API kullanıcıları bu kampanyadan yararlanamazlar.

Türkiye işlem ücreti etkinliği ve OKEx hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi duyuruya veya OKEx Türkçe Telegram kanalına bakabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

OKEx, Türk Yatırımcılar İçin Sıfır İşlem Ücretli Kampanyayı Başlattı